Slecht nieuws voor Lucas Sanders in Goede Tijden, Slechte Tijden: soapliefje Felix Jagtman vertrekt uit Meerdijk. Hiermee komt er een einde aan de rol van Urvin Monte in Nederlands langstlopende soapserie.

Article continues after the ad

Felix

Urvin vertolkt sinds begin februari de rol van Felix, het vriendje van Lucas. De afgelopen maanden krijgt de relatie van Felix en Lucas heel wat tegenslagen te verwerken. Zo dreigt Lucas zijn vriendje kwijt te raken wanneer hij niet eerlijk is over het hiv-virus dat hij opgelopen heeft tijdens een vrijpartij met een oude scharrel. Hun relatie loopt echter pas definitief op de klippen wanneer Felix besluit om naar Amerika te vertrekken om het daar te gaan maken als danser. Lucas kiest ervoor om in Meerdijk te blijven en ziet opnieuw zijn relatie stranden.

Zeperd

In de afgelopen jaren moet Lucas afscheid nemen van heel wat soapvriendjes. Zo overlijdt Edwin Bouwhuis (Raynor Arkenbout) aan het ebolavirus, kiest de strenggelovige Bilal Demir (Sinan Erogl) het hazenpad omdat hij zijn homoseksualiteit maar niet kan accepteren en vertrekt Menno Kuiper (Dave Mantel) naar Duitsland nadat zijn huwelijk met Lucas is uitgelopen op een scheiding. Nadat Lucas eerst door hem mishandeld werd trouwens.