mulan disney live-action remake 2020 poster.jpeg

Het nieuwe tv-seizoen gaat bijna weer van start, wat een week vol nieuwe programma’s, de beste films en spannendste series oplevert! Deze 5 titels mag je deze week absoluut niet missen.

Chateau Meiland

Iedere maandag en donderdag om 20.30 uur op SBS6

SBS6 krijgt maar geen genoeg van de Meilandjes. Het hysterische gezin is vanaf vandaag niet één, maar tweemaal in de week te zien.

In het nieuwe seizoen neemt de familie afscheid van het Franse chateau, maar voordat ze het kasteel kunnen verkopen, moeten ze eerst een grote schoonmaak houden. Er is alleen één probleempje, de vuilstort is gesloten. Martien heeft echter een simpele oplossing: hij verbrandt de rotzooi gewoon zelf! Als dat maar goed gaat…

 

Article continues after the ad

Frank & Rogier Checken In

Dinsdag 1 september om 20.30 op RTL 4

Goed nieuws voor de kijkers die niks hebben met de nieuwe presentatoren Brian en Peer van Paleis voor een prikkie: Frank en Rogier zijn terug! Na hun succes bij SBS is het flamboyante duo nu op RTL 4 te aanschouwen.

Ze speuren weer naar de mooiste koopjes om het interieur op te knappen, maar dit keer stylen ze B&B’s die kampen met slechte recensies en weinig bezoekers.

 

Chantal Komt Werken

Donderdag om 20.30 uur op RTL 4

Het belooft een ‘heftig’ seizoen te worden voor Chantal Janzen. De presentatrice, zangeres, actrice, musicalster en &C-eigenaar heeft het nog niet druk genoeg. Dit seizoen gaat ze onder andere aan de slag als marinier, ambulanceverpleger, circusartiest, kraamverzorgster en wijkagent. We gaan kijken hoe ze het ervan af brengt!

 

I May Destroy You

Woensdag 2 september op Ziggo Movies & Series XL

Sociale-media-hit Arabella (Michaela Coel) worstelt met haar tweede roman. Om even te ontspannen gaat ze een avond uit met vrienden. Maar wat blijkt; de volgende dag weet ze niets meer van haar avondje weg. Ze begint zich af te vragen over er misschien iets ergs is gebeurd.

De serie gaat niet over wat er precies gebeurde, maar hoe Arabella omgaat met de heftige gebeurtenis, en dat blijkt opvallend grappig te zijn.

 

Mulan

Vrijdag 4 september op Disney+

De remake van het animatieavontuur uit 1998 staat bijna op Disney+! Je moet alleen wel even flink in de buidel tasten, of wachten tot december.   

Disney brengt het epische verhaal van de legendarische krijger Mulan tot leven in een spectaculaire live action film. De heldhaftige jonge vrouw kiest uit liefde voor haar familie ervoor om krijger te worden.

 

Heb je meer tips nodig? Kijk eens naar onze lijst met de 10 beste films op Netflix. Meer zin in series? De lijst met de 10 beste series op Netflix hebben we ook voor je klaarstaan!