Big Little Lies

Superguide stelt elke week een lijst met de 5 beste kijktips samen. Deze keer kun je uitkijken naar The Rain seizoen 3 en moet je Kimmy Schmidt zelf helpen met haar bruiloft in haar eigen Netflix-film.

Jouw Schuld dat ik Dik ben

Maandag 3 augustus om 19.25 uur op NPO3.

Vanavond gaan 6 kinderen met overgewicht weer de confrontatie met hun ouders aan. Ze geven hun ouders de schuld van de extra kilo’s en willen dus samen met de hele familie ervan af. Dat betekent gezond eten, sporten en moeilijke conversaties. Gaat het ze lukken?

Article continues after the ad

 

Big Little Lies seizoen 1

Vanaf Dinsdag 4 augustus om 22.10 uur op Canvas.

Seizoen 1 en 2 staan nu ook op Ziggo.

Deze miniserie met een cast waar je u tegen zegt, volgt een groep vrouwen die allemaal een rustig luxeleventje leiden. Maar niets is zoals het lijkt. Iedereen draagt donkere geheimen met zich mee die op een gegeven moment dan toch boven komen drijven. Reese Witherspoon, Nicole Kidman, Shailene Woodley weten het verhaal prachtig over te brengen. Smul samen met de Belgen iedere week mee met Big Little Lies!

 

Unbreakable Kimmy Schmidt: Kimmy vs The Reverend

Woensdag 5 augustus op Netflix.

Kimmy Schimdt stal de harten van menig Netflixkijker met haar grappige, luchtige en herkenbare serie Unbreakable Kimmy Schmidt. En we krijgen nog meer Kimmy! De film heeft een speciale twist: wij mogen zelf de loop van het verhaal bepalen! Je krijgt verschillende keuzes tijdens de film waardoor je zelf bepaalt hoe Kimmy’s huwelijk verloopt. Bezorg je haar de gelukkigste dag van haar leven of maak je het een huwelijk uit de hel? Hmm, eigenlijk is dat laatste ook wel leuk om te zien, toch?

 

The Rain seizoen 3

Donderdag 6 augustus op Netflix

Simone en Rasmus hebben hun uiterste best gedaan de wereld te redden van een dodelijk virus, dat wordt verspreid door de regen. Ze hebben alleen nog een probleem. Rasmus is zowat het virus geworden terwijl Simone nog steeds op zoek is naar een vaccin. De twee staan dus tegenover elkaar. En er staat veel op het spel…

 

 

Work it

Zaterdag 8 augustus op Netflix

Nieuwe danstienerfilm alert! En met niemand minder dan YouTube-ster Liza Koshy! In haar laatste jaar van de middelbare school probeert de stuntelige student Quinn Ackermann in de Universiteit van haar inmiddels overleden vader toegelaten te worden. Daarom tovert ze zichzelf en haar even stuntelige vrienden om tot danspro’s om mee te doen aan een prestigieuze danswedstrijd. Ze heeft er echt alles voor over op die ene universiteit te komen.

Als je het dit weekend te heet vindt om naar buiten te gaan, hebben we nog meer leuke kijktips voor je klaarliggen! Zo vind je hier de beste horrorfilms van Netflix, want die klamme nachten zijn toch al slapeloos dus zo besteed je ze nuttig. Of wil je ze juist heter maken? We gotcha! Dit zijn de 7 heetste mannen op Netflix. Veel kijkplezier!