Er gingen vorig jaar veel geruchten rond over Idris Elba die misschien wel de nieuwe James Bond wordt. Toch gaf hij aan dat we de hype niet moesten geloven, want het was volgens hem niet waar. Maar, zondagnacht tijdens de Golden Globes maakte Elba een opmerkelijke selfie met niemand minder dan Daniel Craig. 

Article continues after the ad

Elba zat tijdens de ceremonie naast Craig, die tot op het heden de rol van Bond vertolkt. De volgende film is wel de laatste voor hem. Dit was een beetje awkward want Elba wordt al een tijdje als potentiële vervanger genoemd. Hij steekt het James Bond-vuurtje weer op door de foto met Daniel Craig op Twitter te plaatsen met de boodschap “Awks…”, kort voor awkward. 

Eerder plaatste hij ook al een tweet met de tekst: “My name’s Elba, Idris Elba”. Dit is duidelijk een verwijzing naar de bekende quote van James Bond: ‘My names Bond, James Bond”. De producer van de Bond-films ziet een donkere James Bond wel zitten.  

Twitter

Ook op Twitter gingen de fans van Elba helemaal los. Ze kunnen niet wachten tot hij het eindelijk bevestigt. Daardoor ontstond er een aantal grappige tweets...