Pitch Perfect 3 zou het afscheid zijn van de Bellas. Maar zoals dat gaat met grote popsterren, is een comeback nooit ver weg!

Article continues after the ad

Opgestoken vingers

Vorig jaar verscheen Pitch Perfect 3 in de bioscopen. Dit tweede vervolg op de swingende komedie uit 2012 werd aangekondigd als het laatste deel in de reeks, maar nog geen jaar later wordt er al gehint op een doorstart. Dat gebeurde op Twitter, waar Rebel Wilson (die in de serie de rol van Fat Amy speelt) een foto deelde van haar en haar Pitch Perfect-collega’s. Het aantal opgestoken vingers laat weinig aan de verbeelding over…

Pophits

Echt verrassend is de comeback niet. De cast heeft er nooit een geheim van gemaakt dat ze het afscheid niet zagen zitten. In een interview zei Brittany Snow destijds over een mogelijk vierde deel: “We hebben zoveel lol gehad tijdens de opnames en zijn zulke hechte vrienden geworden. Als ze ons vragen voor een nieuwe film, zijn we direct weer van de partij!” Ook niet onbelangrijk: Pitch Perfect 3 bracht ruim 180 miljoen dollar in het laatje. Voor dat bedrag kunnen ze vast nog wel wat oude pophits vinden die nog niet zijn afgestoft!