We want more, tweede seizoen
Source
William Rutten

Naast alle herhalingen op de Nederlandse televisie was de talentenjacht We want more deze zomer een kijkcijfersucces. Het is dan ook niet verrassend dat Talpa heeft besloten om een tweede seizoen te maken.

Article continues after the ad

De ontknoping van het eerste seizoen moet nog komen, maar nu al heeft Talpa besloten om er een vervolg aan te geven! Dat verklapte presentator Johnny de Mol gisteravond in Shownieuws.

Alweer een talentenjacht

Johnny had eerst (vast net als de helft van Nederland) zijn bedenkingen toen zijn vader aankwam met 'alweer een talentenjacht'. "En toen zei hij: 'Nee, nee! Het is een zangwedstrijd en je kan 100.000 euro winnen.' Het is hem toch weer gelukt om iets te vinden waardoor het iets aparts heeft." En dat is wel gebleken uit de kijkcijfers, al zal het ook te maken hebben gehad met de uitzendperiode. Wat het ook was, een tweede seizoen komt eraan. Wanneer dat te zien is en of Davina Michelle, Trijntje Oosterhuis, André Hazes, Henk Poort en Ali B weer als jury aantreden, is nog niet bekend. We houden het in de gaten.

Finale

Komende zondag (vanwege voetbal) strijden de laatste twaalf kandidaten in de ontknoping van de eerste reeks om de geldprijs. Onder andere The Voice Kids-winnaar Silver, de Volendamse zangeres Mel (die ook al eerder in The Voice of Holland te zien was) en senior Ricardo die tijdens zijn auditie indruk maakte met een Hazes-cover zijn nog in de race. 

We want more is komende zondag om 20:00 uur te zien op SBS6.