Bij Superguide struinen we nog steeds dagelijks het wereld wijde web af, op zoek naar informatie over het laatste seizoen van Game of Thrones. Inmiddels weten we dat Sophie Turner tevreden is met het einde van de serie, dat we nog maar zes afleveringen kunnen verwachten, dat er een spinoff aankomt én dat er een zeer geliefd personage terugkeert. Maar nu weten we dankzij Entertainment Weekly ook iets over de opening van het laatste en achtste seizoen.

"Seizoen 8 opent in Winterfell met een aflevering die heel veel deja vu's naar de pilot-aflevering van de show oproept. In plaats van het arriveren van Koning Roberts optocht, is het dit keer Daenerys en haar leger. Wat volgt is een gespannen sfeertje terwijl meerdere personages met elkaar interacteren. Sommigen van hen hebben elkaar nog nooit ontmoet en veel van hen hebben een pittig verleden met elkaar. Ze maken zich in ieder geval allemaal klaar voor de onvermijdelijke invasie van The Army of the Dead."

Daarnaast meldt Entertainment Weekly dat één volledige aflevering zal draaien om de slag tegen The Army of the Dead, die beschreven wordt als 'de langste ononderbroken reeks actiescènes ooit gemaakt voor tv of film.'

Nu is het nog even wachten op de officiële datum waarop het laatste seizoen van Game of Thrones in 2019 verschijnt...

Article continues after the ad