Elba... Idris Elba! PEOPLE magazine roept de Britse baas Idris Elba uit tot Sexiest Man Alive. Hiermee komt hij in een dampende lijst met andere hunks!

Talkshowhost Jimmy Fallon had gisteren in The Tonight Show de eer om het grote nieuws bekend te maken. 'My mum is going to be very, very proud', zo reageert de heetste man op aarde.

Alle hunks verzamelen!

Mr. Elba plaatst zich hiermee in een lijst van andere hotties, zoals zanger Blake Shelton vorig jaar (al vinden wij dat Patrick Stewart het moest worden) en Dwayne 'The Rock' Johnson het jaar daarvoor.

 

Topper

Idris Elba zette de laatste jaren flink wat toptitels op zijn naam, zoals Beasts of No Nation en de Thor-films (vooral de derde film, natuurlijk). Velen zullen hem nog steeds kennen van zijn rol als Stringer Bell in topserie The Wire, of als detective Luther in de gelijknamige BBC-knaller.

Article continues after the ad

Mr. Bond

Elba is momenteel druk bezig met de opnames van Fast-spin-off Hobbs and Shaw. Hij speelt een onvervalste bad guy en dat zien we nu al zitten! Maar Idris: ga hierna gewoon aan de slag als nieuwe James Bond, oké? (denk er nog eens over na, please).