Elba... Idris Elba! PEOPLE magazine roept de Britse baas Idris Elba uit tot Sexiest Man Alive. Hiermee komt hij in een dampende lijst met andere hunks!

Talkshowhost Jimmy Fallon had gisteren in The Tonight Show de eer om het grote nieuws bekend te maken. 'My mum is going to be very, very proud', zo reageert de heetste man op aarde.

Alle hunks verzamelen!

Mr. Elba plaatst zich hiermee in een lijst van andere hotties, zoals zanger Blake Shelton vorig jaar (al vinden wij dat Patrick Stewart het moest worden) en Dwayne 'The Rock' Johnson het jaar daarvoor.

 

Topper

Idris Elba zette de laatste jaren flink wat toptitels op zijn naam, zoals Beasts of No Nation en de Thor-films (vooral de derde film, natuurlijk). Velen zullen hem nog steeds kennen van zijn rol als Stringer Bell in topserie The Wire, of als detective Luther in de gelijknamige BBC-knaller.

More content below the advertising

Mr. Bond

Elba is momenteel druk bezig met de opnames van Fast-spin-off Hobbs and Shaw. Hij speelt een onvervalste bad guy en dat zien we nu al zitten! Maar Idris: ga hierna gewoon aan de slag als nieuwe James Bond, oké? (denk er nog eens over na, please).

 

More content below the advertising

Speelgoedgigant Hasbro maakte deze week op de mega-Toy Fair in New York bekend dat Bumblebee toch géén prequel is op Michael Bays Transformers-films. Nee, het is een reboot van de hele franchise!

More content below the advertising

Toch opmerkelijk: eerder gingen we er met zijn allen vanuit dat Bumblebee, dat zich afspeelt in 1987, een prequel was op alles van Michael Bay (die Bumblebee wél mede produceerde). Er zaten ook genoeg subtiele hints in die refereerden aan zijn Transformers-verhalen.
 

 

Hoe dan?

Misschien dacht Paramount Pictures na de deceptie die Transformers: The Last Knight heet, dat de franchise wel toe was aan een, euhm, frisse start. Wel raar dat je dat blijkbaar past beslist nadat Bumblebee een hit bleek. Sommige critici noemden het zelfs de beste Transformers-film ooit!  

Sequel

Dit plotselinge nieuwe Transformers-filmuniversum dendert overigens lekker door. Bumblebee krijgt namelijk een sequel. Hierin wil regisseur Travis Knight de relatie tussen Charlie (Hailee Steinfeld) en ‘Bee verder uitdiepen.
 

Na Avengers: Endgame (die bijna zeker 3 uur duurt), moet ook horrorkraker IT: Chapter Two eraan geloven: de huidige versie van de film tikt al bijna de 3 uur aan.

More content below the advertising

Dat zegt althans een twitteraar die bij één van de test screenings mocht zijn. Neem het dus met een korreltje zout. Alhoewel: verschillende media pikken het verhaal nu op, dus dat geeft deze beste man wat meer credibility.
 

 

Slechter dan 1

Ook zegt hij nog even doodleuk dat het eerste deel uit 2017 beter is. Maar, er is nog hoop. Deze versie is al “pretty good”, maar er moet volgens deze man nog wel het nodige veranderen om ‘m nog beter te maken. Hmmm, we zijn érg benieuwd. Sowieso gaan er na test screenings nog de nodige minuten af, maar bereid je in ieder geval voor op een vrij lange zit.

Losers Club 2.0

Zoals Stephen King-fans waarschijnlijk al weten, maken we in het IT-boek niet alleen kennis met de tienerversies van de Losers Club. Het verhaal speelt zich namelijk ook deels in de toekomst af. 27 jaar later om precies te zijn. Grote namen als James McAvoy en Jessica Chastain spelen in Chapter Two de oude versies Bill en Beverly (en dit is de volledige cast). De club keert weer terug naar Derry, de plek waar alle ellende begon...
 

 

Helaas moeten we nog flink wat maanden wachten op de glorieuze terugkeer van terrorclown Pennywise (Bill Skarsgard). IT: Chapter Two draait pas in september in de bios.