Nog 67 dagen… 67 dagen nog voor het ijzingwekkende (letterlijk) slot van Game of Thrones gaat beginnen! Het achtste en laatste seizoen van HBO’s fantasy epos start op 15 april en kan je in Nederland volgen op Ziggo. We werden eerder al getrakteerd op een kille teasertrailer en nu heeft HBO daar een stapel setfoto’s aan toegevoegd.

More content below the advertising

Het is duidelijk dat de winter gearriveerd is in Westeros. Alle acteurs hebben hun outfits uitgebreid met dikke bontmantels en extra laagjes kleding. Van Jon Snow tot Tyrion en Cersei Lannister, van Daenerys Targaryen tot Sansa Stark en Brienne of Tarth, ze moeten allemaal samenwerken om de White Walkers te verslaan. Dit zijn de hoofdrolspelers van Game of Thrones Season 8!

Ga je op 15 april ook weer voor de tv zitten om Game of Thrones te verslinden? Hier op de redactie zal het die dag zeker rustig zijn…

More content below the advertising

Zin in een gezellig tekenfilmpje? Sla Love, Death And Robots dan maar even over! De regisseurs van Seven en Deadpool komen met een keiharde, bizarre animatieserie.

Volgens Netflix is de nieuwe serie ‘lekker om te kijken, maar moeilijk te vergeten’. Als je de trailer ziet, kun je je daar meteen iets bij voorstellen… Love, Death And Robots ziet er geweldig uit, maar als je goed kijkt zie je behoorlijk verontrustende beelden!

More content below the advertising

 

Afgehakte ledematen, bruut geweld, en (het ergste) sexy tekenfilmdieren. Het moet niet veel gekker worden, maar dat wordt het waarschijnlijk wel! De serie bestaat uit achttien afleveringen die grotendeels los staan van elkaar, zoals bijvoorbeeld Black Mirror of het klassieke Alfred Hitchcock Presents.

Love, Death And Robots

Sommige afleveringen hebben een humoristische insteek, anderen passen meer in het actie-, thriller- of horrorgenre. De enige overeenkomst: ze gaan allemaal over de liefde, de dood en… robots!

Love, Death And Robots komt uit de koker van David Fincher (Seven, Zodiac), Tim Miller (Deadpool) en Joshua Donen (producer van Mindhunter, House Of Cards). De animaties van verschillende studio’s werden overzien door Blur Studios, die de intro van Fincher’s The Girl With The Dragon Tattoo maakten. Die was ook al zo gezellig!
 

 

De serie verschijnt op 15 maart op Netflix. We weten niet precies wát te verwachten, maar we geven het zeker een kans!

Goed nieuws voor Homeland-bingers want Netflix heeft vandaag het zevende seizoen van Homeland online gezet. De 12 afleveringen waren vorig jaar al te zien op NPO3 maar je kan ze nu in alle rust achter elkaar kijken en je op het eind afvragen waar de hele fucking dag is gebleven.

More content below the advertising

In het zevende seizoen keert Carrie terug naar haar zus in Washington. Na de aanslag arresteerde president Keane 200 leden van de geheime dienst waaronder Saul Berenson. Die blijkt echter opmerkelijk snel weer vrij te zijn en verovert een functie als adviseur voor de dienst Nationale Veiligheid. Carrie strijdt ondertussen om haar 200 ex-collega’s vrij te krijgen en moet het tegen de paranoïde president en Saul opnemen!

 

Het op een na laatste seizoen

Dit is het op een na laatste seizoen van de prijswinnende dramaserie. Homeland seizoen 8 komt dit najaar uit in de VS en waarschijnlijk kunnen wij hem pas in 2020 verwelkomen op de Nederlandse televisie en natuurlijk Netflix.