Waylon

Gisteravond nam Waylon afscheid van Senja en Sezina… tot groot ongenoegen van de kijkers van The Voice of Holland. Op Instagram geeft de zanger nu tekst en uitleg over zijn omstreden beslissing.

Ondanks een dijk van een optreden, kwam er gisteren een abrupt einde aan het The Voice of Holland-avontuur van Senja. Waylon suggereerde dat dit misschien niet het podium was voor de getalenteerde zangeres. Ook Sezina, een andere publieksfavoriet, werd door Waylon de laan uitgestuurd. Op Twitter regende het verontwaardigde reacties aan het adres van de coach. Dat is Waylon blijkbaar ook niet ontgaan, want op Instagram plaatste hij een uitgebreid statement...
 

 

Article continues after the ad

Senja

Misschien heb ik keuzes gemaakt die sommige mensen niet begrijpen. Ik zal me nader verklaren!”, opent Waylon zijn betoog op het sociale medium. “Senja is een van de meest bijzondere mensen in mijn periode in The Voice of Holland. Zij zit achter het stuur en weet waar ze moet zijn. (…) Ze schrijft geweldige liedjes!” Ironisch genoeg roept deze verklaring waarschijnlijk meer vragen dan antwoorden op bij de fans van Senja.

 


‘Geweldig talent’

In het geval van Sezina is Waylon gelukkig iets duidelijker: “Wat ik haar vooral gun is dat ze een meisje van 16 kan zijn en zich even los kan wrikken van alles wat er van haar verwacht wordt, want aan die verwachting kan ze naar mijn mening nog niet voldoen.” Daarbij benadrukt de coach van The Voice of Holland dat hij niet twijfelt aan haar zangkwaliteiten. “Geweldig talent en een stem waar we allemaal van onder de indruk zijn”, zo schrijft hij over de kandidate.

Lees hier hoe het kandidatenveld van TVOH erbij ligt na de omstreden uitschakeling!