Martijn Krabbe en Waylon

Vergeet Nick & Simon, Wendy & Martijn of Britt & Martien; er is namelijk wéér een nieuw tv-duo geboren! Martijn Krabbé en Waylon gaan samen door het land voor het nieuwe tv-programma Better Than Ever.

Article continues after the ad

En natuurlijk heeft deze show net als The Voice of Holland met muziek te maken.

Oud-deelnemers TVOH opgelet

"Het is een programma dat we later dit jaar gaan uitzenden: Better Than Ever", licht 'creatief directeur' Peter van der Vorst alvast een tipje van de sluier op. Wanneer precies weten we helaas niet, maar één ding is zeker: het klinkt nu al als muziek in onze oren. "We hebben een lange traditie binnen RTL van allerlei talentenshows, van Idols tot The Voice. Van heel veel mensen hoor je uiteindelijk niet zo veel meer en de grote vraag is dan: hoe gaat het nu met die mensen?"

Praatshow met een twist

Stiekem weten wij dat natuurlijk al door dit artikel over de oud-winnaars en dit stuk over de verliezers. Maar Martijn en Waylon gaan straks op de koffie bij deze talenten. "Daar hebben we een programma omheen gebouwd en we gaan de verhalen van die mensen vertellen." En tada, er is een catch. "Ze hebben ook een competitie met elkaar. Al die oud-deelnemers gaan zelf bepalen: wie is op dit moment better than ever?" 

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: