Zanger Waylon en Bibi Breijman zijn in verwachting van hun eerste kindje. Dat maakte de 26-jarige vlogster maandagavond bekend in een video op YouTube.

Article continues after the ad

Geheim

“Er is gewoon iets heel erg onverwachts leuks gebeurd in mijn leven. Ik ben heel erg blij en gelukkig. Ik krijg een baby", aldus een dolgelukkige Bibi. “Ik vind het echt heel eng om uit te spreken omdat ik het al die maanden al geheim moest houden.” Maar nu mag de hele wereld weten dat Bibi en Waylon een kindje krijgen. De vloggende zangeres maakte het nieuws zelf bekend via YouTube!

Overspannen

De video waarin Bibi haar zwangerschap onthulde, is haar eerste vlog in een paar maanden tijd. Begin dit jaar liet zij weten overspannen te zijn en tijdelijk te stoppen met vloggen. Maar de winnares van It Takes 2 voelt zich weer stukken beter, want ze pakt het vloggen weer op. Ze besluit namelijk met de boodschap dat ze haar volgers 'van de week' weer ziet in een nieuwe vlog.

Vonk

Waylon en Bibi kennen elkaar van het tweede seizoen van It Takes 2, maar de vonk sloeg pas eind vorig jaar over in de aanloop naar Waylons concertreeks Top 1000 Allertijden in Ahoy. Waylon bereidt zich momenteel in Lissabon voor op het Eurovisiesongfestival, waar ook Bibi is.