Waylon, Corry Konings, ode op Instagram

De laatste tijd lijken bijna alle BN'ers het wel met iemand aan de stok te hebben en dan eens flink uit te halen op social media, maar zanger Waylon houdt zich daar flink van afzijdig. Hij strooit namelijk vooral met wat liefde naar de kant van zangeres Corry Konings (of mogen we nog 'Corry King' zeggen?). 

Article continues after the ad

Wie de nieuwe foto van Waylon op zijn Instagram voorbij ziet komen, moet waarschijnlijk wel even twee keer knipperen. De zanger heeft namelijk een vrij jong drinkmaatje gevonden. "Inhaken op Corry Konings en aan de Corona met mijn dochter", schrijft de zanger bij het schattige kiekje. "Wij maken er een feestje van."


Grote bos rozen

Corry kan het daarom ook niet laten om te reageren. "Geweldig! Wat een knap meisje ook. Gelukkig heeft ze nu al een goede smaak voor muziek." En die reactie blijkt een vat vol herinneringen te openen bij de vaak geëmotioneerde zanger. "Oh lieve Corry! Mijn jeugd is doordrongen met herinneringen aan jouw muziek. Mijn moeder is zo'n fan en wij gingen altijd mee naar Op volle toeren. Ik heb je daar nog een grote bos rozen gegeven als een kereltje van 6", schrijft hij onder haar reactie.

Belofte

Waylon is van plan om zowel zijn dochtertje Teddy als zijn zoon dezelfde muzikale opvoeding te geven. "Ik zal mijn kinderen hetzelfdemeegeven, dat beloof ik je plechtig. Dankjewel voor al de herinneringen die we nog gaan maken en vandaag gemaakt hebben." Dat is dus blijkbaar ook wat social media met mensen kan doen: verbinden!