Tom Ellis, Tom Holland, Margot Robbie, Geheime talenten

Je kent ze wel, van die acteurs waarbij je alleen al vrolijk wordt als je weet dat ze in de film spelen. Maar acteren is niet hun enige talent! Stiekem oefenen sommige supersterren nog geheime talenten. Wij gaan er een aantal voor je onthullen!

1. De pirouetten van Tom Holland

We werden allemaal verliefd op die schattige Tom die als Spiderman zo zijn best deed om indruk te maken op M.J en tussendoor ook nog even de wereld redde. Maar wat jullie misschien niet wisten is dat diezelfde stoere Tom vroeger op ballet heeft gezeten! #Stereotypewie? Zijn dansmoves zijn dan ook ge-wel-dig en dat laat hij maar al te graag zien in deze legendarische Lip Sync Battle tegen zijn co-star Zendaya.  

En mogen we ook even een applaus voor deze draaien? Niet normaal!

 

Article continues after the ad

2. Lil Radcliffe

Wie had ooit gedacht dat de enige echte Harry Potter zo zou kunnen spitten? Daniel Radcliffe tovert zichzelf om tot Lil Radcliffe en rapt misschien wel het moeilijkste rapnummer om uit je hoofd te leren: Alphabet Aerobics. 

Je kan nu trouwens Daniel weer als Harry Potter op het witte doek zien schitteren!  Wat een schatje is het ook hè? 

 

3. Geïnkt door Margot Robbie

Heb je ook altijd een tatoeage willen laten zetten door Harley Quinn? Nou, dat is misschien een beetje riskant hè? Je weet maar nooit of ze plotseling boos wordt en 'kippensoep' in het chinees op je rug tatoeëert in plaats van 'Courage'. Maar Margot Robbie kan het echt! De actrice heeft al meer dan 100 mensen getatoeëerd! Waaronder het hele productieteam van Suicide Squad en ene Adam uit de productie bij Graham Norton z'n talkshow:

 

4. De muzikale tonen van Terry Crews

Terry loves his yoghurt! En zijn fluit! Ja we weten hoe het klinkt… Maar we bedoelen hier echt letterlijk een fluit. Een dwarsfluit om precies te zijn! De kleerkast heeft jaren op dwarsfluitles gezeten. Bij James Corden bewijst Terry Crews zijn muzikale talenten terwijl Lucy Liu haar eigen geheime talent laat zien. Twee vliegen in één klap!

En dat zijn niet de enige muzikale tonen die we van Terry hebben gehoord. We konden het niet laten dit pareltje uit White Chicks hierin te stoppen. Een wereldtalent zingen kun je hem niet noemen, maar muzikaal is 'ie wel! Én hij vecht voor zijn principes. Meer kunnen we niet van hem houden. 

 

5. The Great Neil Patrick Harris

Hij kan zingen, acteren, dansen en... toveren! Wat wil je nog meer? Het is bijna oneerlijk hoeveel talenten Neil Patrick Harris heeft. Hij schreef zelfs een kinderboek over toverkinderen. Magisch goed! Hoe is het toch mogelijk?

 

6. Tom Ellis

The devil himself! Wat een hottie is Tom Ellis toch. We hebben voor dit stuk extra veel filmpjes van Tom Ellis gekeken. Voor de research natuurlijk... want kijk, we vonden een extra talent van de Lucifer-ster. In de populaire Netflix-serie heeft Tom Ellis' personage vaak zijn gouden keeltje laten horen, maar zelf doet de acteur er niet voor onder! Oh ja, hadden we al gezegd dat Tom ook nog gitaar kan spelen?

 
Tom Ellis heeft niet alleen een prachtige stem, maar hij kan ook heel goed jongleren! Met ballen of borstimplantaten, niks is hem te gek. We kunnen niet wachten hem weer als Lucifer te zien in seizoen 5 en 6. Dat zijn dan wel de laatste twee seizoenen jammer genoeg.

Is het geen idee om een talentenjacht te houden voor celebrities? Een soort Hollands Got Talent maar dan met acteurs, om te laten zien dat ze nog veel meer kunnen dan scripts onthouden en de sterren van de hemel te acteren. Wij zouden het zeker kijken, John de Mol!