Brenda Bee

Anouk wist vorige week alle aandacht naar zich toe te trekken met haar vrij pittige uitspraken richting kandidaat Brenda in The Voice of Holland. Haar ongezouten mening gaat bij sommige mensen weleens het ene oor in en het andere oor weer uit, maar dat blijkt nu haast onmogelijk! 

Article continues after the ad

Ook Brenda Bee zal haar auditie bij The Voice of Holland niet meer zo snel vergeten, zelfs als ze dat zou willen. 

Bijzondere remix

Als er namelijk niet al genoeg over de rel tussen Anouk, Jan Smit en Brenda is geschreven, zorgt songwriter Nigel Sean er voor dat het commentaar nog eens extra in de spotlight komt te staan. De songwriter die toevallig vorig jaar ook betrokken was bij deze TVOH-rel heeft de video namelijk in een ander jasje gestoken. Zo krijgt "Het deed me geen ene bal" opeens een heel andere lading. Benieuwd? Je hoort het in de video hieronder.
 

Strooien met positiviteit

De kijkers die vorig week geen goed woord over hadden voor deze actie, kunnen op deze manier het commentaar van Anouk plots wel waarderen. "Geniaal" en "Ga zo goed op deze"  luiden enkele reacties. Ook Anouk zelf is enthousiast en deelt de video in haar eigen Instagram Stories met een aantal hartjes en lachende poppetjes. Dat hadden we dan weer niet verwacht. 

Nieuwe aflevering

Vanavond krijgen de kijkers van de talentenjacht weer een hoop nieuwe audities voorgeschoteld. Het is voor alle kandidaten te hopen dat zij Anouk wel genoeg weten te overtuigen om haar stoel te laten draaien of haar in ieder geval wat milder te laten stemmen. Tot nu toe zitten er nog maar vijf kandidaten in Team Anouk, dus daar mogen er nog wel wat bij.

The Voice of Holland zie je vanavond om 20:00 uur op RTL 4.