Jan en Nienke, reunie, BZV

Boer Jan en zijn liefje Nienke uit het afgelopen seizoen Boer zoekt vrouw zouden volgens de geruchten die Weekblad Story heeft vernomen uit elkaar zijn! De boer reageert nu zelf.

Article continues after the ad

Nienke had in het afgelopen seizoen wat overtuiging nodig, maar al snel bleken boer Jan en zij wel voor elkaar gemaakt. Ze omarmde het boerenleven en ontmoette zelfs zijn vier kinderen. Met een slagingskans van 75% hadden wij er alle vertrouwen in dat dit koppel nog een lang en gelukkig leven samen zouden opbouwen. Helaas denkt Weekblad Story daar nu anders over.

Privézaken

Wij geloven de roddels pas als ze officieel worden bevestigd én dat is nog niet het geval. Het weekblad heeft namelijk boer Jan opgebeld en gevraagd naar zijn huidige relatiestatus. "Ik wil eigenlijk niet over dit soort dingen praten. Dat vind ik privé", verklaarde de boer. Toch ontkent hij de geruchten voor nu wel. "Het klopt niet, we zijn niet uit elkaar. Meer ga ik er niet over zeggen." We kunnen dus voorlopig nog even rustig ademhalen, al had het wel fijn geweest als we nog een gelukkige foto van het stel konden vinden. Helaas heeft Nienke een privéaccount en is de boer helemaal niet actief op Instagram. We hopen dus maar dat de geruchten snel de wereld uit worden geholpen.

Feestende boer Jan

Boer Jan was met zijn pikante onthullingen nog wel een opmerkelijke kandidaat van het vorige seizoen. Hij biechtte al snel op aan zijn drie logees dat achter zijn 'rustige' imago een feestbeest schuilging dat niet vies was van een pilletje. Gelukkig voor hem had Nienke daar ook geen problemen mee. Zij gaf hem namelijk als enige bijval door te zeggen dat ze ook weleens wat gebruikt. Dat gebruik kan dus vast niet de reden zijn van de 'breuk' of die er nu wel of niet is.

Copyright: Linelle Deunk