Olcay Gulsen

Olcay Gulsen staat vaak achter de desk bij programma's als RTL Boulevard. De presentatrice heeft het er maar druk mee, maar wat gaat ze eigenlijk in de zomer doen? Zien we haar dan nog steeds op tv verschijnen? Wij hebben het uitgezocht!

Zonnebaden op Curaçao

Laten we het lekker positief beginnen: Olcay zit namelijk nu lekker te zonnebaden op Curaçao. Samen met haar vriend Ruud de Wild is ze een weekje aan het genieten van een welverdiende vakantie in het zonnetje. Dat betekent dus lekker veel cocktails, zee en strand om alle stress van de afgelopen tijd te vergeten. En natuurlijk: Instagramfoto's maken!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

My view for the week @corendonmangrovebeachresort 🤩 #family holiday #love #curacao

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay) on

 

Nog meer vakantie

En dat is niet de eerste vakantie van Olcay deze zomer! Ze ging voor haar 40e verjaardag 2 weken geleden lekker naar Frankrijk. Ook dit keer mocht vriend Ruud mee. Voor je verjaardag moet je natuurlijk groots uitpakken en al helemaal als het je 40e is. De tortelduifjes reizen daarom af naar Antibes om de speciale gelegenheid te vieren.

Article continues after the ad
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wat een magische week!! Met mijn allerliefste @ruuddewild ❤️❤️

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay) on

 

En nog meer vakantie?!

Olcay Gulsen en radio DJ Ruud de Wild zijn al vanaf 2019 af en aan een stelletje. Maar nu is het toch echt dik aan! Je hoeft maar één blik op hun insta-pagina's te werpen en het wordt duidelijk dat de 2 hopeloos verliefd zijn. Het stel woont zelfs al een tijdje samen. Staan er nog meer romantische tripjes op de planning?

Ruud heeft het heel rustig de komende tijd, want hij neemt even vakantie van zijn programma Ruud in de Middag. Pas half augustus begint het radioprogramma weer! Er is dus nog tijd voor een eventuele 3e vakantie...

Body by Olcay

Maar voor Olcay is er wel nog werk aan de winkel. Haar modemerk SuperTrash heeft haar flink wat centjes gekost en de Boulevard-gast is nu hard aan het timmeren aan een ander merk om de kas weer wat bij te vullen. Die vakanties zijn natuurlijk ook niet goedkoop. Zo promoot ze haar nieuwe merk Body by Olcay als een malle op social media.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We are live 🥳🥳 Body by Olcay on olcaygulsen.com

A post shared by Olcay Gulsen (@olcay) on

 

Vakantie/werk

Olcays zomer ziet er dus behoorlijk rooskleurig uit! Meerdere vakanties met je geliefde samen. Lekker veel zonnebaden en gewoon wat quality time met elkaar. Alsof dat tijdens de lockdown nog niet genoeg gebeurde... In ieder geval start Olcay Gulsen het nieuwe tv-seizoen in september fris en fruitig. Met welke nieuwe programma's zal ze komen?