Gaby Blaaser in Playboy?

Terwijl wij nu nog diep in haar liefdesavontuur De Bachelorette zitten, is Gaby Blaaser allang weer terug in Nederland. Maar wat is ze eigenlijk allemaal van plan deze zomer? Romantisch vakantietje met haar nieuwe liefde misschien? 

We kunnen nog 2 weken genieten van Gaby Blaaser in De Bachelorette, dus je kan eigenlijk zeggen dat ze haar vakantie naar Zuid-Afrika al gehad heeft. Maar een minstens zo belangrijke vraag is natuurlijk: wie is de nieuwe liefde van Gaby? Even kijken wie er nu nog in de race zitten: Jethro, Joey, Niek en (misschien) Jordy. Een hoop J's dus. De strijd wordt steeds heftiger en de emoties lopen hoog op. Eén ding is zeker: als er een winnaar is, is de kans groot dat ze samen op zomervakantie gaan! Alleen waarnaar? En heeft ze daar wel tijd voor?

Gaby houdt wel erg van de zon en post dan ook regelmatig zomerse bikinifoto's op Instagram! Nu het wat warmer wordt, kunnen we waarschijnlijk nog meer van deze pikante foto's verwachten. Dan combineer je natuurlijk het prettige met het aangename door er ook een paar op vakantie te maken, toch? Geeft sowieso leukere achtergronden dan ons koude kikkerlandje.

Geen hints

Maar wie neemt ze dan mee op die zonvakantie? We kunnen in haar stories en posts geen enkele sneak peek vinden van een van de Bachelorette-hunks. Niet één broodkruimel wordt achtergelaten. Maakt hij misschien deze sexy foto's van de Amsterdamse mooiert?

Op vakantie in de bioscoop

Qua vakantieplannen houdt Gaby Blaaser haar kaarten stevig tegen de borst. De blondine is nu vooral druk bezig met de opnames van haar nieuwe film Casanova's, die in oktober dit jaar in de bioscoop komt. Zou ze dan toch een werkvakantie houden? In ieder geval neemt ze ons vaak mee in de opnames met haar stories.

Article continues after the ad

@gaby.blaaser is Anne in Casanova's! ❤️ Bekijk de romcom vanaf oktober 2020 in de bioscoop. #casanovasdefilm #casanovas

null

Het wordt een film met nog veel meer bekende koppen, zo zien we onder andere Jim Bakkum, Lieke van Lexmond, Juvat Westendorp, Tygo Gernandt en meer langs paraderen. Wat een gezelligheid! Gaby speelt Anne in deze romcom en ze is superenthousiast erover, dus reken maar dat we nog meer van dit project gaan horen deze zomer. 

Dus conclusie: We kunnen dus helaas niet zoveel zeggen over Gaby’s zomerplannen. Het ziet er tot nu toe naar uit dat Gaby's zomer vol zit met werk, opnames en leuke kleurrijke bikini's in de zon! En hopelijk wat leuke romantische uitjes met de man van haar dromen. Who ever that may be. Misschien zelfs een vakantietje of twee. Ze vermaakt zich in ieder geval nu al! Wellicht hebben we over 2 weken een totaal ander idee van de zomerplannen van Gaby Blaaser! 

Hier vind je nog 8 weetjes over Gaby Blaaser!

De Bachelorette is elke woensdag op Videoland te zien.