Chantal Janzen

RTL 4’s queen Chantal Janzen is het hele jaar door druk bezig met haar eigen magazine én tv-programma’s. Gebruikt ze de zomer om een beetje bij te komen, of werkt ze druk door? Wij zochten het voor je uit!

Vakantie

Het lijkt erop dat ze as we speak heerlijk van een welverdiende gezinsvakantie geniet. De hele fam is bijeen, zo zien we op zonovergoten en jaloersmakende Insta-kiekjes. Hier is ze te zien met haar man Marco en hun kids James en Bobby!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hoi!🌞❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Ook pakt Chantal haar quality-time met haar zoontjes. Zoals hier, samen met de kleine Bobby:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Bob💛 En hij is altijd blij.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


En hier poseert ze met James:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

M’n vriendje❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Zion, één van de kinderen die Marco kreeg uit een eerdere relatie (voor Chantal), is ook mee en geniet van zijn stiefbroertjes.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Broertjes❤️ En Bob at pizza. En spaghetti.

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Sentimenteel

Deze vakantiekiekjes zorgen ook voor het nodige sentiment bij Chantal en Marco. Zo bezochten ze weer 'een bepaalde carrousel' waar ze blijkbaar vaker kwamen op bepalende momenten in hun leven samen. Daar zaten ze "voor het eerst 13 jaar geleden naar Zion te zwaaien, ongeveer 4 jaar later naar James, en 3 jaar geleden dachten we enigszins dat dit toch wel het laatste jaar zou zijn dat we hier op die kapotte stoeltjes in de hitte zouden zitten". Daar kwam, 2,5 jaar geleden, met zoontje Bobby toch verandering in. Deze week plofte het gezin weer neer bij de carrousel. In de zinderende hitte. En dat voelde goed. "Dankbaar dat we dit kunnen doen en meemaken. Dus we zeiden: ‘Fijn hè, zo met zn allen samen?’En dat is het❤️"

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

‘Zitten we hier nu wéér?’ ‘Nee, nog stééds.’ Dit zeiden we gisteravond met ietwat vermoeide gezichten tegen elkaar toen we (weer, of: nog steeds) bij een bepaalde carrousel zaten. Voor het eerst 13 jaar geleden naar Zion te zwaaien, ongeveer 4 jaar later naar James, en 3 jaar geleden dachten we enigszins dat dit toch wel het laatste jaar zou zijn dat we hier op die kapotte stoeltjes in de hitte zouden zitten. Maar daar kwam 2,5 jaar geleden toch vrij onverwacht verandering in. ‘Oh god daar zitten we weer hoor, over n jaar’, zeiden we toen. En ja, daar zaten we dus weer gisteravond. Of dus: nog steeds. En ondanks dat we deze draaimolen kunnen dromen, en zweten we wat af in die bloedhete zomerzon na het 5e rondje omdat we bij het weggaan iedere keer een hard huilende peuter mee in de houdgreep moeten nemen omdat het ‘nu ècht klaar is’, gaat er niets boven dat blije glimmende gezichtje van Bobby. Waar we inmiddels met zn zessen naar zitten te kijken. Dankbaar dat we dit kunnen doen en meemaken. Dus we zeiden: ‘Fijn hè, zo met zn allen samen?’ En dat is het❤️

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op

 

Oh, Wat Een Jaar!

Goed om te zien dat Chantal even bijtankt en nieuwe herinneringen maakt. Die rust zal binnenkort weer verdwijnen, zo gokken we. Nog deze zomer moeten namelijk de opnames plaatsvinden voor het nieuwe seizoen van Oh, Wat Een Jaar!. De hitshow die Chantal van Linda de Mol overneemt (tot afgrijzen van Linda herself) kent ook een nieuwe teamcaptain: Carlo Boszhard. De afleveringen komen ergens in het najaar op tv, maar ergens in de komende weken moet Chantal dus flink aan de bak!

Chantal Komt Werken

Ze ging eerder dit jaar ook al flink aan de bak op tv-gebied. De opnames voor het derde seizoen van Chantal Komt Werken waren ergens in april nog afgerond, middenin de coronacrisis. Als het goed is zijn de afleveringen nu zo goed als klaar want ze komen vanaf donderdag 3 september wekelijks op RTL 4.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een goedemorgen! Lekker aan t werk vandaag mensen? Ik ook, en wel voor seizoen 2 van Chantal komt werken! Onwijs veel zin in om weer diensten te mogen meedraaien met al die gepassioneerde mensen. Het wordt een hele bijzondere nieuwe reeks dit 2e seizoen, met tot nu toe mooie en zeer uiteenlopende beroepen die ik spannend, heftig, eng, prachtig en ontzettend indrukwekkend vind. Binnenkort te zien @rtl4 💪🏻❤️#hierwerkteikopdekermis #metmntwinsister #lookalike #haarlippenzijnbeter #toiletdienstdraaien #iemandmoethetdoen #dontunderestimate #heavyshit #vooraldieshit #respect #hardewerkers #neverforgetyourwringmop #dontunderestimatethepowerofthewringmop

Een bericht gedeeld door Chantal Janzen (@chantaljanzen.official) op


Holland's Got Talent

Maar we zijn er nog niet! Begin deze maand begon Chantal samen met haar mede-juryleden Angela Groothuizen, Ali B en Paul de Leeuw aan de opnames voor een corona-proof editie van talentenjacht Holland's Got Talent. De komende tijd zal ze daar nog wel even mee moeten doorgaan, zo vermoeden we. Er zijn tenslotte erg veel van die fantastische auditie-afleveringen. Het nieuwe seizoen is vanaf 29 augustus te zien!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

De opnames van de auditie zijn in volle gang. #jury #hollandsgottalent #hgt #rtl4

Een bericht gedeeld door Holland's Got Talent (@hollandsgottalent) op

 

Article continues after the ad