Bridget Maasland, RTL Boulevard

Als er één BN'er het verdient om zich eens lekker in de watten te laten leggen of te genieten van een tropische vakantie op een luxe kuuroord, is het Bridget Maasland wel. Wat heeft zij een hoop meegemaakt dit jaar!

Het zal je maar gebeuren: je wordt hopeloos verliefd en denkt zelfs al aan samenwonen en trouwen (over baby's hebben we het maar even niet), laat hem kennismaken met je zoon terwijl jij ondertussen zijn moeder helemaal inpakt en dan nog geen drie maanden later word je weer bij het grof vuil gezet. Alleen maar omdat dat arme jochie niet over zijn ex heen kan komen! Jammer dat hij daar nu net achter moet komen tijdens een heerlijk tripje Curaçao (en jou zomaar op het vliegveld laat staan). 

Nieuwe stap

Tja, de afgelopen maanden gingen als een soap aan iedereen voorbij. Je hoefde maar met je ogen te knipperen of er was alweer nieuws over het Brazes-koppel en dat terwijl de uiteindelijke affaire slechts drie maanden besloeg. Gelukkig voor Bridget was dit hele gebeuren met de enige echte André Hazes allemaal nog voor de hele coronacrisis, want je weet maar nooit wat er was gebeurd als ze lekker saampies in quarantaine werden geplaatst. Nu kan ze zich tenminste focussen op dat wat er echt toe doet: nee, niet op haar nieuwe bestie Rachel, maar haar zoontje Mees. Hij gaat na de zomer voor het eerst naar de middelbare school en dat is voor zowel moeder als zoon een heftige en emotionele stap! Het is alleen de vraag waar hij zijn zomervakantie doorbrengt: op een luxe eiland of gewoon veilig in eigen land?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Voor het eindfeest eerst nog gaan varen met deze kanjers. Fijne zomervakantie lieverds! ❤️❤️❤️❤️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Werken, werken, werken.

Er zijn namelijk heel wat speculaties aan vooraf gegaan met Angela de Jong (wie anders?) als Haantje de Voorste: zou Bridget na haar hele affaire met Andreetje nog wel terugkeren als presentatrice van RTL Boulevard? Nou, wij konden Angela en al die andere 'fans' gewoon geruststellen: Bridget staat daar prima zo naast Luuk Ikink. Deze hele zomer duikt de blondine diverse keren op in het entertainmentprogramma, zowel doordeweeks als in het weekend. Heel leuk natuurlijk dat wij haar hier en bij de (qua kijkcijfers floppende) herhalingen van De Zwakste Schakel zien, maar dit feit bevestigt wel dat een langdurige en tropische vakantie er voorlopig niet lijkt in te zitten. Het is dus voor André maar te hopen dat hij gewoon een abonnement heeft op Netflix, want anders worden het wel heel wat ongemakkelijke uurtjes in huize Hazes.

Article continues after the ad


Vakantie in Nederland

Dan is natuurlijk de vraag: waar besteedt Bridget naast haar werk nog meer haar tijd aan als er geen zomerse vakantie inzit? Zij speelt dit jaar voor toerist in eigen land (of eigenlijk moeten we zeggen: stad). Samen met haar zoontje Mees bezocht de presentatrice deze week nog het Grachtenmuseum in Amsterdam. Koninklijk expert Justine Marcella is stiekem wel een beetje jaloers op dit bijzondere uitje van moeder en zoon. "Super! Ik krijg die van mij niet meer voor de sluitingstijd van het museum op de been." 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vakantie in eigen land! #grachtenmuseum @_mees_padberg

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Stralend middelpunt 

Met het zonnige weer en het gezelschap van vrienden, haar zoon en hond Zack die het leven van Bridget is binnengewandeld, is die vakantie in eigen land ook vast niet zo'n groot probleem. Zelfs gisteren nog genoot ze van een heerlijke vaartocht in Amsterdam. Met Mees aan het roer hoefde ze alleen maar haar zonnebril op te zetten, benen te strekken en te genieten van de zon die op haar huid brandt. De presentatrice straalt hierdoor duidelijk weer en dat is te zien!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

💕

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op


Bikinifoto's

Het is nog even af te wachten of ze haar volgers deze zomer nog trakteert met wat bikinifoto's, zoals bijvoorbeeld ook haar collega Nikkie eerder deed. Voor nu moeten we het dan doen met een plaatje van vroeger. "En dan te bedenken dat ik mijzelf destijds te dik vond #houvanjezelf", schreef ze erbij. Die laatste boodschap is natuurlijk waardig om mee af te sluiten. Fijne zomer, Bridget.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

En dan te bedenken dat ik mijzelf destijds te dik vond🙈 #houvanjezelf❤️

Een bericht gedeeld door Bridget (@bridgetmaasland) op