André Hazes

De familie Hazes is al jaren het middelpunt van de aandacht. Vooral André is niet uit het nieuws te slaan! Maar waarmee is hij deze zomer precies bezig? We zoeken het uit!

Nieuwe uitdagingen voor tv

Het nieuwe programma van André Getekend voor het leven is vanaf eind augustus op tv te zien. Elke aflevering begeleidt Hazes jr 2 kandidaten die van hun tattoo af willen. Hij zal in de zomer natuurlijk wel een oogje in het zeil houden, hoe alles wordt ontvangen door de kijkers. Wordt het nieuwe SBS6-programma een succes? De opnames van het programma zijn nog maar net afgelopen en dat werd feestlijk afgesloten met een dinertje!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afsluiting “getekend voor het leven”.❤️

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

André Hazes krijgt in de zomer van 2020 zijn eigen programma op SBS 6: Getekend voor het leven. Hierin gaat hij in gesprek met mensen die enorm veel spijt hebben van hun tatoeage, waarna ze een intensief traject ingaan om de tattoo weg te laten laseren. Schrijnende verhalen In elke aflevering van Getekend voor het leven maakt Hazes kennis met twee personen die hun zichtbare tattoos al jaren betreuren. Ze voelen zich letterlijk getekend voor het leven en dus gaat Hazes met ze in gesprek: wat zijn de bijzondere en soms schrijnende verhalen achter de tatoeages, hoort aan waar ze tegenaan lopen, hoe ze in een sociaal isolement zijn geraakt of soms helemaal de straat niet meer op durven. De deelnemers komen zelfs niet meer in aanmerking voor een baan. Tijd voor hulp, dus.

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

Ook de finale van We Want More moet nog komen! De zangcompetitie waar André bij jureert komt midden augustus tot een eind. Wie gaat er vandoor met 100.000 euro? Voor dit programma heeft André wel wat promodingetjes gepland staan. Het wordt dus geen rustige vakantie voor de zanger. 

Article continues after the ad

 

Fitboy André

Na alle drama rondom de Brazes-affaire, heeft André besloten zijn leven over een andere boeg te gooien. Hij pakt alles gezonder aan! De zanger raakt geen druppel alcohol meer aan en traint zich suf. Ook in de zomer zal deze fitboy lifestyle gewoon doorgaan. Op Instagram deelt hij vaak hoe hij let op zijn voeding terwijl partner Monique en zoontje Dré wel allemaal lekkere dingen kunnen eten. Jaloers! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pre-Studio training!🦾

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

Familiehereniging

Misschien wel het schokkendste nieuws van deze zommer: Roxeanne en André hebben weer contact! Na een jarenlange ruzie (lees hier waarom) kwamen de twee onlangs voor het eerst weer samen. Daar waren de neefjes maar al te blij mee! En ook André en Roxeanne zelf zijn positief over hun relatie als broer en zus. Misschien komt er zelfs een familievakantie? Of mama Rachel ook wordt uitgenodigd valt te betwijfelen...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ff de week doornemen met z’n grote neef. @andrehazes @moniquenoell ❤️

A post shared by 𝕯𝖔𝖈𝖍𝖙𝖊𝖗 𝕯𝖗𝖊 ⚡️ (@roxeannehazes) on

 

Nieuw album Thuis

En dan hebben we natuurlijk nog waar het allemaal mee begon: zijn muziekcarrière! André Hazes is druk bezig met zijn nieuwe album Thuis. Zijn laatste nummer Een Dood Gewone Man, waarmee hij zijn verontschuldigingen aanbied aan Monique, staat ook op het album. Ongetwijfeld komen er een boel voorbereidingen kijken bij die lancering.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag een shoot gehad voor het album “Thuis”❤️ @hrhamsterdamamerican

A post shared by Andre Hazes (@andrehazes) on

 

Een werkvakantie

André Hazes' zomer is dus behoorlijk druk. Met tv-programma's, een nieuw album en ook nog een gezin heeft de Leef-zanger zijn handen vol! Hopelijk maakt hij ook veel tijd vrij voor zijn familie. Alleen maar werken, daarvoor is de zomer niet uitgevonden!