Sylvie Meis, spelshow

Sylvie Meis hoeft voorlopig niet op de kleintjes te letten (als ze dat al deed). De tv-persoonlijkheid won gisteren in een Duitse spelshow maar liefst 100.000 euro! 

Article continues after the ad

Sylvie Meis mag dan in het dagelijkse leven goede vriendinnen zijn met Lilly Becker, maar gisteren was daar in de Duitse spelshow Schlag den Star niets van te merken. In een urenlange strijd (die zelfs tot na middernacht doorging) duelleerden de twee tv-persoonlijkheden in diverse rondes (van algemene ontwikkeling tot sport) tegen elkaar. Uiteindelijk was het Sylvie die aan het langste eind trok en met maar liefst 100.000 euro naar huis ging. Benieuwd hoe dat er precies aan toe ging? Dat zie je hieronder.

Commentaar van Johan

We zijn heel benieuwd wat Johan Derksen hier nu weer over te zeggen heeft. Vorige maand vond hij nodig om meerdere keren duidelijk te maken wat hij van Sylvie vond. "Een golddiggertje. Die kijkt eerst hoeveel creditcards een man in de portefeuille heeft en dan wordt ze verliefd." Sylvie liet daarna weten teleurgesteld te zijn in zijn uitspraak en ontkende het in een TikTok-video. "Mijn moeder zei eens: 'Op een dag moet je trouwen met een rijke man. En toen zei ik: 'Mam, ik ben zelf een rijke man’", playbackte ze na.