Met de langverwachte teasers en trailers waren we dolblij, maar nu is er een audiofragment opgedoken uit Beauty and the Beast waar we minstens zo gelukkig van worden: een zingende Emma Watson.

Article continues after the ad

Gelekt fragment

Een fan van de film was in de speelgoedwinkel en spotte daar de pop van Belle, welke kon zingen. Mét de stem van Emma Watson. Het nieuws werd meteen op social media gegooid, waardoor de makers van Beauty and the Beast moesten ingrijpen. Producer Jack Morrissey was er als de kippen bij en zette het audiofragment zelf op Instagram.

Beauty and the Beast

Beauty and the Beast is toch wel een van de films van 2017 waar we het meest naar uitkijken. Met Emma Watson in de rol van het onschuldige boekenwurmpje Belle dat de plaats van haar vader inneemt als gevangene van het kasteel van het gevaarlijke Beest. Hij was ooit een prins, maar werd vervloekt door een heks. Zijn enige redding is iemand die verliefd wordt op zijn karakter.

29 maart

Naast Watson spelen Luke Evans, Ewan McGregor, Stanley Tucci, Josh Gad, Emma Thompson en Ian McKellen in Beauty and the Beast. De bioscooprelease van de film staat gepland voor 29 maart a.s. Voor die tijd komt er vast nog wel een trailer uit, waarin we Watsons stem nog beter horen. Wij wachten geduldig af.