Vanavond is Daphne Bunskoek weer te zien in een nieuwe aflevering van House Rules. Voor de gelegenheid vertelt ze in een online interview over haar levensfilosofie, talenknobbel en muzieksmaak.

Article continues after the ad

Metamorfoses

Daphne Bunskoek is de opvolgster van Erik van der Hoff als presentatrice van House Rules. In dit programma geven stellen elkaars huis een make-over. Wie de klus het beste uitvoert, hoeft twee jaar lang zijn hypotheeklasten niet te betalen. Een mooie prijs, maar de metamorfoses vallen niet altijd in de smaak. De webredacteuren van Net 5 vroegen amateur-interieuradviseur Daphne het (houthakkers)hemd van het lijf.

Cursus Japans

Daphne vertelt in dat interview dat ze het liefst dingen doet die buiten haar comfortzone liggen. Dat levert de spannendste ervaringen op. Zo volgt de presentatrice een cursus Japans en dat lijkt haar op het eerste gehoor prima af te gaan (niet dat wij dat kunnen beoordelen, maar toch). Maar het moet ook weer niet allemaal niet te moeilijk worden, want om te ontspannen zet Daphne muziek op van de – wait for it – Venga Boys!

House Rules is vanavond om 20.30 uur te zien op Net 5.