Pokémon is onze favoriete tekenfilmserie over levensgevaarlijke dieren die elkaar doodmaken! Pokémon is méér dan een serie/game… Logisch dus dat er echte Pokémon-verlovingsringen bestaan, maar deze vinden we een beetje… eh…

De nieuwe Pokémon-lijn van de Japanse juwelier Ginza Tanaka geeft ons een beetje de kriebels… We kunnen onze vinger er niet helemaal op leggen… In eerste instantie lijken de gouden en platina juwelen mooi ontworpen en onschuldig.

Article continues after the ad

Ach, een blinkend briljantje, een organische curve: de ringen geven je de indruk dat je met een metalen Pikachu rond je vinger loopt. Maar wát klopt er niet?

Oh ja, nú zien we het…

 

 

De oren van het elektrische knaagdier geven van dichtbij een vibe die je niet meteen bij Pokémon zou verwachten. Niet in de officiële versie, althans. Aan de andere kant past het wél weer goed bij de officiële Pokémon-lingerie!

Pikachu, ik kies jou!

Mocht je na het zien van deze ‘Dickachu’ alsnóg een bestelling willen plaatsen, dan kan dat bij de Japanse juwelier Ginza Tanaka. De gouden en platina verlovingsringen kosten ongeveer €2.850,- Voor heel wat minder kun je bij AliExpress genoeg bootleg-Pokémon-zooi kopen voor de rest van je leven, maar de keuze is aan jou! Voor onschuldiger vermaak check je de remake van Pokémon: De Eerste Film op Netflix.