Waaat? Is Dit Nicole Kidman? Dat kan toch niet. Dit ziet er uit als iemand die je gisteren nog om kleingeld vroeg op Amsterdam Centraal. Maar onder dit verweerde gezicht schuilt toch echt één van de grootste - en meeste gebotoxte - filmsterren ter wereld!

Article continues after the ad

Destroyer

Dit beeld is afkomstig uit Kidmans nieuwste film Destroyer. Het moge duidelijk zijn dat de Australische actrice er onherkenbaar uitziet in dit misdaaddrama. Zij speelt een aan lager wal geraakte detective, die regelmatig verrot en halfzat op het werk verschijnt nadat ze weer een nacht heeft doorgehaald.

Entertainment Tonight heeft naar aanleiding van deze transformatie wat eerdere rollen van de actrice op een rijtje gezet waarin zij ook vrijwel onherkenbaar was:

The Invitation

Destroyer ging vrijdagavond in première op het filmfestival van Toronto, en werd daar goed ontvangen. Ook Sebastian “The Winter Soldier” Stan is in de film te zien. De film is geregisseerd door Karyn Kusama, die eerder onder meer de thriller The Invitation maakte, met een grote rol voor Michiel Huisman. Destroyer draait vanaf 18 april ook in de Nederlandse bioscopen.