Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Boer Geert Jan sprong eruit in het laatste, spraakmakende Boer zoekt Vrouw-seizoen. Maar hoe gaat het nu met de constant grappende paardenboer?

‘GeeJee’ gaf later – net na de BzV-uitzendingen – in een interview toe dat hij … nou ja, toch best een flapuit is. “Ik had al lang een klap moeten krijgen,” zo vertelde hij. Het feit dat hij deelneemster Karine ‘uitkoos’ en daarna toch nog contact zocht met afvalster Jacqueline viel ook niet bij iedereen even goed. Is GJ al een beetje bijgekomen van alle ophef?

Ophef

Het meest sensationele aspect aan het BzV-seizoen was een nogal heftig gerucht dat rondom GJ hing. Hij zou opgelicht zijn door één van zijn logees. Het liep allemaal gierend uit de hand met een rechtszaak en zelfs psychische hulp, zo was het verhaal. Achteraf gezien bleek het dikke bullshit dus gelukkig hebben GJ en Karine, die er ook enorm veel last mee kreeg, dit nu eindelijk achter zich kunnen laten.

Konijnenpak

Geert Jan zorgde ook voor een ander opmerkelijk moment: hij kwam tijdens de logeerweek ineens in een roze konijnenpak de slaapkamer van zijn dames binnenwandelen. Maanden later maakte het beruchte kostuum een comeback. Hij harkte honderden likes bij mekaar en maakte Furries blij met een foto van maar liefst vier mensen in dierenkostuum.

Article continues after the ad

Instafamous

Dat is niet de enige bijzondere foto die je van hem voorbij ziet komen. Hij heeft Instagram hé-le-maal ontdekt en daarmee verveelt hij zich geen moment! Regelmatig post GJ heerlijke filmpjes over het drukke boerenleven. Zo zagen we laatst nog hoe er een veulentje werd geboren. Aww…

De 2 G’s

Naast zijn goedlopende Insta-account kan je hem ook terugvinden op YouTube, want de boer is namelijk aan het vloggen geslagen. Samen met boer Geert – die eerder een nieuwe liefde vond – gaat hij op pad onder de naam ‘De 2 G’s’. In de laatste aflevering bezoeken ze oud-BzV deelnemer Arthur en verklapt GJ dat hij nog steeds geen nieuwe vlam heeft.

Foutje

Geert jan gaat dus lekker zijn gangetje en dat is goed om te zien. Helaas loopt niet alles vlekkeloos. Zo kon hij bijna zwemmen in huis nadat er per ongeluk een paal dwars door zijn waterleiding werd geslagen. Waar al die werkzaamheden voor bedoeld zijn? GJ laat een nieuwe poort plaatsen. Daarmee kan hij – zegt ‘ie heerlijke sarcastisch – ‘de vrouwen buiten de poort houden’. Misschien is het tijd voor een GJ-reallifesoap, KRO-NCRV?

BzV-fans moeten nog even geduld hebben tot een nieuw seizoen, want NPO schrapte Boer Zoekt Vrouw voor onbepaalde tijd vanwege corona. We kunnen wel vast uitkijken naar een heuse babyspecial die 11 april te zien is.

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws: