Geert Jan in Boer zoekt Vrouw op NPO 1

Boer Geert Jan sprong eruit in het laatste, spraakmakende Boer zoekt Vrouw-seizoen. Maar hoe gaat het nu met de constant grappende paardenboer?

‘GeeJee’ gaf later - net na de BzV-uitzendingen - in een interview toe dat hij… nou ja, toch best een flapuit is. “Ik had al lang een klap moeten krijgen”, zo vertelde hij. Het feit dat hij deelneemster Karine ‘uitkoos’ en daarna toch nog contact zocht met afvalster Jacqueline viel ook niet bij iedereen even goed. Is GJ al een beetje bijgekomen van alle ophef?

Ophef

Het meest sensationele aspect aan het BzV-seizoen was een nogal heftig gerucht dat rondom GJ hing. Hij zou opgelicht zijn door één van zijn logees. Het liep allemaal gierend uit de hand met een rechtszaak en zelfs psychische hulp, zo was het verhaal. Achteraf gezien bleek het dikke bullshit dus gelukkig hebben GJ en Karine, die er ook enorm veel last mee kreeg, dit nu eindelijk achter zich kunnen laten,

Dames

Aan dames-aandacht geen gebrek. GJ krijgt dagelijks mensen op bezoek, gaf hij een tijdje terug aan op de officiële BzV-site. Die staan dan voor zijn erf te polsen, op zoek naar een glimp van de man himself. GJ staat ze altijd vriendelijk te woord. Ook kreeg hij nog flink wat liefdesbrieven binnen. “Echt een paar per dag!” Toch wil dat niet zeggen dat die ware er dan ook écht tussen zit. “Soms willen dames ook geen nee horen of ze sturen een brief voor iemand anders. Dat is wel behoorlijk lastig.”  

Insta

Op het moment van dat interview was GJ niet aan het daten. Of dat nu nog steeds zo is, weten we niet. Wat we wel weten: die Geert Jan verveelt zich geen moment! Hij heeft Instagram hé-le-maal ontdekt, krijgt halve liefdesverklaringen in de comments en post regelmatig heerlijke filmpjes over het drukke boerenleven. Een greep uit zijn illustere posts:

GJ die zijn toekomstige ‘vriendin’ alvast aan het werk zet:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

M'n nieuwe hulpje, wie komt er maaien? 👨‍🌾✂️✂️✂️

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op


Een heuse BzV-reünie met een oude bekende:

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vanavond gezellig op de koffie geweest bij boer Theo #boerzoektvrouw

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op


Deze heerlijk context loze limo-date met twee dames en BzV-collega Geert (we weten nog steeds niet waar we hier nu naar kijken):

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Vandaag de twee G.s op pad met de wauwie.s

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op


Foutje

Geert Jan gaat dus lekker zijn gangetje en dat is goed om te zien. Helaas gaat niet álles goed. Laatst kon hij bijna zwemmen in huis nadat er per ongeluk een paal dwars door zijn waterleiding werd geslagen. Waar al die werkzaamheden voor bedoeld zijn? GJ laat een nieuwe poort plaatsen. Daarmee kan hij – zegt ‘ie heerlijk sarcastisch – ‘de vrouwen buiten de poort houden’. Misschien is het tijd voor een GJ-reallifesoap, KRO-NCRV?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Tweede face van de nieuwe poort

Een bericht gedeeld door Boer Geert Jan (@boergeertjan) op

 

Article continues after the ad