Tim en Deborah
Source
VIJF

Tim Wauters, aka Timtation, zette Temptation Island een paar jaar geleden even helemaal op zijn kop met gewaagde acties, list, bedrog en hilarische uitspraken. Hij is - verrassing - niet meer samen met Deborah, die hij toen bedroog, maar hoe gaat het nu met één van de beruchtste Temptation-kandidaten ever?

Deborah en Cherish

Deborah, de ex van Tim, en Cherish, de vrouw met wie hij Deborah bedroog, waren allebei op een gegeven moment in Tims leven 'de ware'. De vrouw met wie hij zijn hele leven zou doorbrengen. Maar Deborah smeet zijn trouwring in het vuur toen ze helemaal klaar met 'm was en verleidster Cherish had achteraf gezien toch geen trek in een relatie met Tim. Ze zag hun fling op het eiland als een spelletje. En dan te bedenken dat hij nog met d'r wilde trouwen én dat Deborah zelfs een uitnodiging kreeg... Nou, gelukkig voor Tim vond hij daarna alsnog de liefde!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

#sunday #life #enjoylife #guess #sunkissed #inked #goodlife #bracelets #coloredhair #yolo

Een bericht gedeeld door Tim Wauters (@timtation_2018) op

De vriendinnen van Timtation

Of ja: liefdes, kunnen we gerust zeggen. De Timster zat namelijk niet bepaald stil, *wink wink*. Aangezien hij in één klap een BN'er én BB'er werd, konden we via de showbizzmedia volop meegenieten van Tims nieuwe vriendinnen. De eerste dame na Deborah en Cherish was de toen 21-jarige Dorien Haesevoets. Dat werd uiteindelijk niets. Enige tijd daarna viel Tim als een blok voor Rani Vanderheersen, toen 23 jaar oud. Bleek ook niet 'the one'. Is driemaal dan scheepsrecht? Nope. Het kan zijn dat we wat dames hebben gemist, maar begin dit jaar maakte Tim zijn relatie met de 27-jarige bewaker Julie Nechelput bekend, die hij tegenover Belgische media omschreef als "de ware". Maar drie maanden later spatte de liefdesbubbel uit elkaar...

Nieuwe vriendin!

Wees niet getreurd, Tim is al weer van de markt hoor. Hopelijk voor hem schoot Cupido nu wél raak. Sinds augustus heeft Timtation namelijk een relatie met Sofie Govaert. En als we van de verliefde liefdeskiekjes mogen uitgaan, zit het he-le-maal goed tussen die twee.

Geplaatst door Tim Wauters op Zondag 9 augustus 2020

Wat doet Tim nu?

Qua werk gaat het de reality-ster ook voor de wind. Hij werk al jaren als dj, promoter en MC tijdens muziek-events. En hij mag sinds enige tijd ook tattoo-artist op zijn cv knallen! Via insta nam de Belg ons zelfs mee tijdens zijn één van zijn allereerste tattoo-sessie.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We all have to start somewhere 🤷‍♂️ Mor da ging mij goed af 💉👌😁 #life #tattoo #crazy #trust #doetiszot

Een bericht gedeeld door Tim Wauters (@timtation_2018) op


En hij is zelf best wel trots op de resultaten.

 

 

 

Benieuwd naar een nieuw seizoen Temptation Island? Wij ook, maar daar moeten we nog heel lang op wachten. Gelukkig is er wel een Videoland Only-versie op komst.

Article continues after the ad