Ruud Hermans

Hij blies ons al gelijk omver met zijn Blind Audition en tweede seizoen The Voice Senior-winnaar Ruud Hermans bleef ons verrassen. Zijn finale was zo goed, dat Ruuds optreden absoluut tussen de 18 beste momenten in The Voice Senior hoort. Maar wat is er eigenlijk met 'm gebeurd?

Ruud Hermans

The Voice Senior 2021 is gewonnen door Phil Bee, maar we mogen oud-winnaar Ruud Hermans niet vergeten! Ruud zou vorig jaar een theatertourtje door ‘t land doen, maar toen kwam er een of ander virus om de hoek kijken… anyways, de tour ging niet door, maar voor ome Ruud betekent dat niet het einde van de wereld!

Festivalt op z’n plek

Vorig jaar was de Tilburger namelijk op het Country Festival Oosterhout te zien en dit jaar op podium De Oosterpoort, waar de oud-Voice winnaar helemaal in zijn element was. Hij begon in 1973 bij de band Tumbleweeds en tijdens de festivals is te zien dat het bandleven nog steeds perfect is voor de ouwe rocker.

Article continues after the ad

 

Wanneer hij weer met zijn theatertour gaat beginnen, dat is helaas nog steeds niet bekend. Laten we dan maar nog een keer kijken naar zijn prachtige Blind Audition, gewoon omdat het kan:

The Voice

The Voice of Holland komt weer terug! Het RTL4-programma begint vanaf 7 januari en de jury doet een kleine stoelendans: Glennis Grace is namelijk een van de juryleden! 

Het nieuwe seizoen van The Voice of Holland is vanaf vrijdag 7 januari om 20:00 uur elke week te zien op RTL4.

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.