Sarah Chalke

Sarah Chalke was lange tijd een vast waarde op tv. Bijna tien jaar lang speelde ze arts Elliot Reid in de geweldige dramedy Scrubs. Maar... toen viel het een beetje stil. Laten we eens kijken waar Sarah (44) nu allemaal mee bezig is!

Benieuwd naar andere sterren die uit de spotlights verdwenen? Lees hier hoe het nu gaat met Matt LeBlanc, Macaulay Culkin, Johnny Knoxville en Mara Wilson van Matilda.

Article continues after the ad

Scrubs

Ja, we moeten toch nog even met Scrubs beginnen hoor. Sarah zal voor ons altijd synoniem staan aan Elliot. Een geweldige arts en samen met Zach Braffs J.D. vormde ze misschien wel het beste serie-setje ever. Corny scènes, onvoorwaardelijke liefde, een unieke chemie; ze hadden het allemaal. Onvergetelijk. Maar goed, terug naar nu. We hebben even een duik in haar carrière genomen en hoewel ze nog altijd lekker gaat, is ze echt niet meer zo zichtbaar als tijdens de Scrubs-hoogtijdagen.


Voice-acting

En dat heeft op zich een vrij duidelijke reden. Sarah pakte namelijk een paar vrij grote stemrollen! En Beth Smith in cult-animatieserie Rick and Morty is toch wel de bekendste. Dat doet Sarah nu al sinds 2013 en Rick and Morty gaat zó lekker; wie weet hoe lang ze daar dus nog mee door kan gaan. Gelukkig is dat niet het enige paard waar ze op kan wedden in haar Hollywood-carrière. Ze spreekt nóg een grote stemrol in: Gina Jabowski in Netflix-animatieserie Paradise PD - die óók nog lekker gaat. Dat wil echter niet zeggen dat ze geen live-action meer doet. Zo dook ze laatst nog op in de heerlijk slechte romcom The Wrong Missy.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happiest birthday @laurenlapkus !!! Miss you! Have the best day 🎉🎉🎉

Een bericht gedeeld door Sarah Chalke (@_sarahchalke) op

 

Activisme

Als Sarah even geen acteerrollen of stemdingen meer heeft, zet ze zich in voor 'de goede zaak'. Bijvoorbeeld: borstkankeronderzoek. Sarah verloor haar tante en oma aan kanker en zet zich nu in om ervoor te zorgen dat diagnose's bij vrouwen zo vroeg mogelijk gesteld kunnen worden. Ook haalde ze geld op voor onderzoek. Daarnaast is ze ook ambassadeur van Audrey Hepburn Children's Foundation.

 

Privé-leven

Uiteráárd doken we ook even in Sarah's privé-leven, zo zijn we. Wat we zeker weten: Sarah is verloofd met advocaat Jamie Afifi. Ze kregen twee kids, een jongen (2009) en een meisje (2016). Sarah laat ze niet zien op Insta. Daar moeten we het doen met foto's van haar hond Sadie. Ook goed!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

This little nut can snuggle into the size of a cat #Sadie

Een bericht gedeeld door Sarah Chalke (@_sarahchalke) op

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

We 💛 you Sadie... even when you roll in otter poop 🦦💩

Een bericht gedeeld door Sarah Chalke (@_sarahchalke) op