René le Blanc

SBS6-ster René le Blanc, bekend van realityserie Ik Geloof In Mij, werkt niet meer samen met de bekende producer Edwin van Hoevelaak. René schrikt zich helemaal rot wanneer Shownieuws 'm met dat nieuws confronteert!

Article continues after the ad

Edwin van Hoevelaak, een bekende producer die vaak met Gerard Joling, André Hazes en andere grote artiesten werkt, had een zogenoemde 'all in-deal' met de veelbesproken René, zo legt hij uit aan Shownieuws. Ze zouden dan samen platen maken en het management zat er ook bij in. Maar, zo beweert Edwin, René heeft voor een ander management gekozen en daarom gaat nu ieder zijn eigen weg. 

René schrikt zich rot

De Ik Geloof In Mij-ster weet niet wat hij hoort wanneer Shownieuws 'm met dat nieuws confronteert. "Ik weet van niks. Ik heb niemand gesproken", reageert hij verbaasd. Ook is 'ie best wel boos. "Dat jij (de Shownieuws-journalist, red.) dit weet voor mij is bizar. Ik heb helemaal nergens anders getekend!"

Wat een toestand

De 'Dutch Engelbert Humperdinck' geeft toe dat het de laatste weken wel "moeizaam" ging tussen hem en Edwin. "Die contracten werden bekeken. Wat juridisch gedoe, daar ga ik niks over zeggen." Toch ontkent hij dat hij ergens anders tekende. René's (huidige?) management mengt zich tegenover Shownieuws ook in deze opmerkelijke saga. "Er was een serieuze intentie om een zakelijke samenwerking met elkaar aan te gaan en daarvan zijn opnames voor 'Ik Geloof In Mij' gemaakt. Uiteindelijk heeft de intentie toch niet tot een definitief contract geleid."


En nu?

René en de andere Ik Geloof In Mij-sterren staan vandaag in een uitverkocht Ziggo Dome. Oké, er mogen maar 30 mensen komen, maar toch; een hele eer voor de volkszangers die al jaren aan de weg timmeren. Hij houdt zich vandaag dus met hele andere dingen bezig. Toch zou het ons niets verbazen als deze management-fittie terugkomt in het nieuwe seizoen van Ik Geloof In Mij - SBS6 is tenslotte niet vies van een sterk staaltje reality-sensatie!