Joey, De Bachelorette

Het leek zo’n mooi koppel… Joey en Gaby liepen hand in hand het camerashot uit in de finale van De Bachelorette. Toch gooide Gaby roet in het eten van een happily ever after. Wat is er eigenlijk na dit mislukte sprookjesverhaal met Joey gebeurd?

Na 2 weken leuk contact te hebben gehad, sprak het stel elkaar steeds minder. Waarom? Joey vertelde in een gesprek met YouTuber Kiki Düren dat Gaby wat tijd voor haarzelf nodig had. Dat vond de 26-jarige ondernemer erg jammer…

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ik heb met deze topper nog een deel 2 podcast opgenomen!🔥 Na alles wat er heeft gespeeld in en rondom de Bachelorette, deel ik graag met jullie wat er nou ECHT gebeurt is na de opnames. Ik vind dat jullie als kijker hier recht op hebben. Niet alleen wij, maar ook jullie zijn gewoon voor de gek gehouden!😵 Ik deel de waarheid niet omdat ik zielig wil doen, maar omdat ik heel slecht tegen dit soort praktijken kan, en ik sowieso niet over mij heen laat lopen! Door niemand niet! Ik wil wel voorop stellen dat ik de makers van dit programma en iedereen die heeft meegeholpen dit te realiseren geen blaam tref. Deze mensen hebben met de beelden die ze hadden een prachtig programma neergezet en daar kan ik alleen maar met lof over spreken! Kijk snel de video op het YouTube kanaal van @kikiduren (link in Bio). Hou mijn insta en media in de gaten. More juice coming✌ . Een ding is zeker! She fucked with the wrong dude😉 . STAY TUNED

A post shared by Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) on

 

Reünie

Ondanks alle problemen zien de twee elkaar na 3 maanden in Limburg. Joey gaf toen aan dat hij vriendschappelijk contact onderhield met andere vrouwen.

Article continues after the ad

In de reünie-uitzending kwamen nog meer problemen volgens Gaby naar boven. Zo zou hij toch te jong zijn, was hij nog niet toe aan kinderen en bleek de afstand het grote probleem tijdens coronatijd. Conclusie: De Bachelorette was klaar met Joey!

 

When life gives you lemons…

Inmiddels lijkt de Limburger over Gaby heen te zijn. Hij deelt regelmatig motivational quotes op Instagram voor zijn 75.000 volgers.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Het bekende engelse gezegde: "when life gives you lemons, you make lemonade"🍋. Iedereen kent hem wel. Hij klinkt heel cliché, maar het klopt wel. De "lemons" zijn kansen die zich aanbieden, en "lemonade" is wat jij met die kansen gaat doen. Hoe vaak heb je niet de kans gekregen om iets te doen, en deze niet aangegrepen? En hoe vaak heb je achteraf spijt gehad dat je het niet hebt gedaan? Vaak zijn het redenen zoals angst tot falen, mening van anderen of twijfel aan je eigen kunnen, waardoor je afhaakt. Deze 3 zijn ook weer met elkaar verbonden. De een versterkt de ander, of roept deze juist op. . Ben niet bang om te falen! Iedereen gaat een of meerdere keren in het leven op hun bek. Hier leer je van, en wordt je sterker van als persoon.💪 . Geef niet op, en geloof in je eigen kracht!✌ . Happy Monday❤ . #motivation #motivatie #levenslessen #nevergiveup #goodvibes #quoteoftheday #foodforthought #positivemindset #positivevibes #lemons #lemonade #monday

A post shared by Joey 🌹De Bachelorette S1 🇳🇱🌹 (@joey.vanherle) on

 

Nieuwe liefde

De vraag is: heeft de knappe atleet alweer een nieuwe vriendin? Er gingen even geruchten rond dat dit zijn nieuwe meisje was. “Niet meer dan goede vrienden!”, liet hij via zijn Instagram Story snel weten.

 

Vrienden

Uit het Bachelorette-avontuur heeft de Limburger in ieder geval nog een goede vriendschap gehaald. Zo deelde hij een aantal dagen geleden deze foto met de ‘knuffelbeer’ van de serie, Jethro Galung.

 

Voor nu lijkt Joey dus nog single, net als finalist Niek. Ook hij heeft inmiddels geen goed woord meer over voor Gaby. Je leest hier hoe het verder met de Brabantse autohandelaar gaat.