Two_and_a_half_men_Angus_t_Jones

Angus T. Jones was hét gezicht van de populaire sitcom Two and a Half Men. Na tien seizoenen Jake Harper te hebben gespeeld besloot hij om te stoppen. Wat is er daarna met de kindster gebeurd?

In november 2012 liet Angus zichzelf dopen en besloot volledig voor het christendom te gaan. Wat daar volgens hem niet bij hoorde is een rol als zware marihuanagebruiker, seksueel actieve volwassen man die zowel met meisjes van zijn eigen leeftijd als met oudere vrouwen naar bed ging. Hij riep iedereen op om niet meer naar de show te kijken.

 

Nog één sitcom grap

De acteur had een cameo in het laatste seizoen (2015) van de serie. Je kon hem – in tegenstelling tot oud-collega Charlie Sheen - spotten in de aflevering Of Course He’s Dead.

 

Weg van geloof en terug naar Hollywood

In 2016 gaf hij een interview aan People, waarin hij duidelijk maakte niet meer verbonden te zijn aan een religieuze organisaties: “Over the last three years I’ve been involved with various faith-based organizations. I’m interested in seeing where I go without an organization putting a stamp of approval on if I’m good or bad or whatever.”

Article continues after the ad

Hij stapte ook heel even terug in de acteerwereld als Horace de negende in Horace and Pete. De show ontving lovende reacties en was zelfs genomineerd voor Emmy Awards!

Business men

Toch bleef het bij dit ene rolletje. Hij startte namelijk het media- en evenementenproductiebedrijf Tonite samen met Justin Combs, de zoon van de beroemde en rijke rapper Sean ‘P. Diddy’ Combs. Het bedrijf was (voor de coronatijd) druk bezig met het organiseren van feesten, muziekevents en zelfs festivals.

‘Er is geen weg meer terug’

Angus liet eerder dit jaar aan HLN weten hoe hij terugkeek op zijn Two and a Half Men-jaren: “Ik heb gedaan wat ik dacht dat ik moest doen. Maar ik had het niet op die manier moeten doen. Ik heb mensen onrecht aangedaan die het niet verdienden. Ik besef pas nu hoe professioneel heel het team werkte. Maar goed, er is geen weg meer terug.”

Angus in 2020

Waar is Angus – nu 27 jaar - vandaag de dag? Dat is nogal moeilijk om uit te vogelen. De acteur heeft een Instagram-account, waar hij maar al te graag cryptische foto’s op plaatst. Wellicht dat hij ooit weer terugkeert naar de wereld van TV. Wij zien het in ieder geval nog niet snel gebeuren! Daarom genieten we nu nog even van de beste momenten uit Two and a Half Men seizoen 1.