Alyson Hannigan

Eerst Buffy the Vampire Slayer, toen American Pie en dan ook nog How I Met Your Mother; ooit reeg actrice Alyson Hannigan (46) de iconische rollen aan mekaar alsof het niets was! Maar... ze staat tegenwoordig niet bepaald in de spotlights. Waar is ze gebleven en wat is er met haar gebeurd?

Benieuwd naar andere sterren die uit de spotlights verdwenen? Lees hier hoe het nu gaat met Matt LeBlanc, Macaulay Culkin, Johnny KnoxvilleMara Wilson van Matilda, Sarah Chalke uit ScrubsDonna D'Errico van Baywatch, Seinfeld-ster Jason AlexanderPimp My Ride-held Xzibit en Star Trek-icoon Wil Wheaton.

Article continues after the ad

We doken laatst ook al in het huidige leven van haar How I Met Your Mother-liefje Jason Segel (aka Marshall). Uiteraard mag zijn Lillypad dan niet achterblijven! Nou, without further ado, wij doken in Alysons leven!

Na HIMYM

Alyson heeft met Willow Rosenberg (Buffy en Angel), Michelle (de American Pie-franchise) én uiteraard Lily Aldrin drie ijzersterke en iconische personages neergezet. Iets om trots op te zijn. Maar... vooralsnog lijkt 't een gevalletje - en nu vallen we even bot met de deur in huis - drie keer is scheepsrecht. Alyson kwam na How I Met Your Mother wat ons betreft niet meer in de buurt van die eerdergenoemde rollen. Niet qua populariteit en ook niet qua kwaliteit. Nu hebben we ook niet veel opties om uit te kiezen hoor. In de jaren die volgden na de HIMYM-finale (2014) verscheen ze eigenlijk alleen in tv-gastrolletjes en deed ze ook made for tv-films...

Gameshow

Maar daar heeft ze goede redenen voor. Alyson hield zich namelijk bezig met hele andere dingen, waaronder: het presenteren van een spelshow! Ze praat al sinds 2016 de magic-talentenjacht Penn & Teller: Fool Us aan elkaar. Een soort... De Nieuwe Uri Geller, maar dan met wat meer stijl en klasse (wat niet heel moeilijk is). Uiteraard is Alyson niet te beroerd om de magicians een handje te helpen tijdens hun hersenkrakende trucjes en illusies waar we nooit wat van snappen.


Privé

Naast het presenteren van programma's, het sporadisch acteren én handelen in onroerend goed (check het stukje hieronder), heeft Alyson ook een gezin. Ze ontmoette haar man op de set van Buffy en... jawel, je kent 'm ook. Het gaat namelijk om Wesley-acteur Alexis Denisof. Dit tv-powerkoppel is al sinds 2003 getrouwd en kreeg dochters Satyana Marie (2009) en Keeva Jane (2012). Aww!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

They’ve got their thinking caps on! #madebydad

Een bericht gedeeld door Alyson Hannigan Denisof (@alysonhannigan) op

 

 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Alexis looks a little upset that someone is taking our picture. That someone is himself 😂

Een bericht gedeeld door Alyson Hannigan Denisof (@alysonhannigan) opPandjesbazin

Tot slot: de échte centen harkt het koppel echter binnen met een wel héél lucratieve bezigheid, huizen 'flippen'. Oftewel: huizen kopen - in hun geval peperdure Hollywood-villa's -, opknappen en vervolgens met dikke winst weer verkopen. Ka-ching. Lekker hoor. Benieuwd naar het puike pandjesportfolio van Alyson? Hier zie je wat voorbeelden.