Jason Segel, How I Met Your Mother

We kennen Jason Segel allemaal als Lillypads grote liefde Marshall Eriksen uit de sitcom How I Met Your Mother. De acteur kreeg door zijn succesvolle rol vast meer projecten aangeboden. Wat is er eigenlijk na de show met hem gebeurd?

We zochten al eerder uit waar zijn HIMYM-collega’s Neil Patrick Harris en Josh Radnor nu zijn. Met een klein beetje research vonden we ook wie hun real life-liefjes zijn.

Even terug in de tijd: voor HIMYM was Jason de hoofdrolspeler in de classic Forgetting Sarah Marshall (2008). Misschien dat je hem ook kent als Gary uit The Muppets-film. Het leek net na HIMYM even mis te gaan met Segel. Hij speelde in de romcom Sex Tape (2014) naast Cameron Diaz, maar critici vonden de film helemaal niks en in de bios deed ‘ie het ook niet goed.

Nog steeds een grote naam

Gelukkig was dat zijn laatste slecht beoordeelde film. Hij besloot om serieuzere projecten aan te nemen. Zo pakte hij de hoofdrol in de biografie The End of the Tour (2015) over schrijver David Foster Wallace en Rolling Stone-redacteur David Lipsky (Jesse Eisenberg).

Article continues after the ad

Netflix zag een samenwerking met Jason ook wel zitten. In het sci-fi drama The Discovery (2017) speelde hij Robert Redfords zoon, die niet zo zeker is van zijn vaders ontdekking over het leven na de dood. Ook in de Netflix-biografie Come Sunday (2018) was Jason te zien. Sterker nog, de acteur maakt nog meer dan alleen films…

Kinderboekenschrijver

Wie had dat gedacht! De acteur hield het niet alleen bij acteren. Jason schreef samen met schrijfster Kirsten Miller meerdere kinderboeken. Zijn boekenreeks Nightmares! en Last Reality stonden bovenaan de bestsellerlijst in Amerika.

Real life Lily

Naast succesvolle boeken schrijven vond Jason ook geluk in de liefde. Na dates met Michelle Williams, Lindsay Lohan en Michelle Trachtenberg bleef Jason weg van Hollywood-actrices. Sinds 2013 heeft de acteur een relatie met fotografe Alex Mixter. Eind vorig jaar deelde zij nog een lief kiekje met de acteur. De twee zijn heel privé, dus veel foto’s van Jason op haar Instagram hoef je niet te verwachten.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I love a tall handsome man and a good cup of coffee. 🌵 ☕️

A post shared by Alexis Mixter (@gonzoaesthetic) on

 

Nu te zien in Dispatches from Elsewhere

De acteur is daarentegen wel heel open over zijn laatste project: De inmiddels 40-jarige Jason kwam begin dit jaar de serie Dispatches from Elsewhere. Hij bedacht en speelt in het tiendelige drama. Nieuwsgierig? Je kan de serie kijken op Amazon Prime!

Wij hopen in de tussentijd dat Jason nog eens nadenkt over die HIMYM-reünie, dan kan hij meteen Neil overhalen!