Fabrizio

In 2018 deed Fabrizio Tzinaridis mee aan Temptation Island. Zijn opvallende verschijning en persoonlijkheid bleven niet onopgemerkt: a star was born! Aangezien het echter alweer een poosje stil is rondom de realityster besloten we voor je uit te zoeken wat er precies met hem gebeurd is!

Fabrizio Tzinaridis nam in 2018 als verleider deel aan Temptation Island. In datzelfde jaar kreeg hij een relatie met oud-deelneemster Pommeline Tillière. Het stel moest hun relatie een tijdlang geheimhouden vanwege getekende contracten bij de Belgische commerciële zender VIJF. Maar op een gegeven moment ging dat niet meer: "Het was onhoudbaar geworden om onze liefde te verstoppen", aldus Fabrizio.

Fabrizio Pommeline Temptation Island VIPS

 

Article continues after the ad

Fabrizio en Pommeline zijn een setje

Fabrizio en Pommeline waren een poos onafscheidelijk! Zo verschenen ze bijvoorbeeld samen in Goedele On Top, Just Tattoo of Us en I Love You Tattoo – net wat voor de wandelende kleurplaat! Verder is vooral ook nog het tv-programma Sex Tape van Goedele Liekens noemenswaardig. Daarin bleek dat het seksleven van Fabrizio en Pommeline een beetje in het slop zat. Zou dat slechte nieuws een voorbode blijken van erger?

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wie kijkt er vandaag naar een nieuwe aflevering van Just tattoo of us Benelux? Elke zondag om 21u30 @mtvnl

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) op

 

Liefdeskoppel in Temptation Island VIPS

Fabrizio en Pommeline besloten in 2019 de spotlights weer op te zoeken. Het stel deed mee aan Temptation Island VIPS. Ditmaal echter niet als verleiders, maar als liefdeskoppel dat hun relatie op de proef wilde stellen onder de tropische zon. Nog voordat de eerste aflevering te zien was, kwam de geruchtenmolen echter al op gang: Fabrizio en Pommeline zouden uit elkaar zijn… We moesten een paar maanden op opheldering wachten, maar uiteindelijk werd het gerucht dan toch bevestigd.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Temptation island VIPS vanaf 27 juni op VIDEOLAND 🌴

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) op

 

Fabrizio op zijn knieën voor geliefde

Met bovenstaande kennis in ons achterhoofd konden we niet geloven wat er in de laatste aflevering van Temptation Island VIPS 2019 gebeurde! Fabrizio ging namelijk op zijn knieën voor Pommeline! "Wil je nog steeds met me trouwen", vroeg hij bij het weerzien. Ze antwoordde met een volmondige "ja natuurlijk, gek!" Heel veel tranen en omhelzingen later leek alles weer koek en ei. Voor even in ieder geval dan…

 

Realityster vindt grote liefde

Gelukkig vond Fabrizio na zijn afscheid van Pommeline snel een nieuwe liefde! Of nou ja, één nieuwe liefde? Na de show had de realityster al meteen een aantal vriendinnetjes (via RTL Boulevard). Met een van hen werd het uiteindelijk echter enorm serieus! Het gaat om de Vlaamse Lott, met wie Fabrizio nog steeds samen is. De twee zien er op hun Instagram-foto’s super verliefd uit… En daar veranderen Fabrizio’s quarantainekilo’s gelukkig niets aan!

 

Fabrizio terug in de sportschool

Fabrizio doet er echter wel alles aan om weer in shape te komen. "Begrijp me niet verkeerd ik voel me gelukkig in dit lichaam", verduidelijkt hij, "ondanks het hogere vetpercentage dan dat ik gewoon ben". Hij gaat vooral weer keihard trainen "om mijn mindset aan te scherpen en routine en discipline toe te passen in zowel mijn werk- als liefdesleven".

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stretchen die handel 🏋🏽‍♂️

Een bericht gedeeld door FABRIZIO (@fabrizio_tzinaridis) op

Wat er verder op het programma van de kleurplaat staat, weten we niet. We hopen hem echter snel weer eens op tv te mogen verwelkomen!

 

Hoe is het nu met...?

We houden je natuurlijk regelmatig op de hoogte van het wel en weer van de sterren. Zo vertelden we je eerder ook al wat er gebeurd is met David Schwimmer van Friends en wat Hind na Idols allemaal nog uitgespookt heeft.