Shownieuws

Donny Roelvink heeft de ruzie met zijn broer Dave bijgelegd, maar is mogelijk niet meer samen met zijn vriendin Janice. Dit meldt Evert Santegoeds in Shownieuws.

In Shownieuws vertelde Evert Santegoeds dat het niet goed lijkt te gaan tussen Donny Roelvink en zijn vriendin Janice Blok. “Het zijn heel veel geruchten op een rij en dat maakt samen heel verhaal. Donny en Janice zijn al twee jaar samen en wonen samen, maar dat schijnt nu voorbij te zijn.”

 

Article continues after the ad

 

Santegoeds onderzocht de kwestie en had veel aanwijzingen, maar géén sluitend bewijs. “Op Instagram heeft Janice Donny niet meer als partner staan. Dat hebben we al een keer nagebeld en toen ontkenden ze dat er problemen waren. Hij heeft haar niet gefeliciteerd op Instagram en ze waren apart op feestjes bij het Amsterdam Dance Event. Dan worden we wel heel ongerust!”

Donny Roelvink single?

Santegoeds probeerde de Roelvinkjes te bereiken, maar dat lukte niet helemaal. “Donny hing op toen hij hoorde dat Shownieuws aan de lijn hing.” Vader Dries, die de officieuze spreekbuis is van de familie, vindt dat Donny zélf met nieuws naar buiten moet komen. Volgens Santegoeds ontkende Dries dat hij ergens van af wist. Santegoeds: “Dat er iets aan de hand is, is wat ik je brom.”

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.

Nog niet zo lang geleden had Donny mot met zijn broer Dave. Deze ruzie werd mede bijgelegd door het nieuws dat Dave vader werd en Donny dus oom. Janice gaf aan dat zij óók klaar was voor gezinsuitbreiding en wat Donny betreft hoefde het ook niet lang meer te duren.