Amerikanen konden gisteren al genieten van een splinternieuwe Modern Family-aflevering en daar zat een dikke spoiler in. Sarah Hyland, die Haley Dunphy speelt, verklapte vóór de uitzending al wat er in die aflevering met haar personage gebeurt!

Article continues after the ad

Een heads-up is wel op z’n plek; pas op, we gaan die spoiler nu uit de doeken doen! Je kunt gewoon rustig ademhalen hoor, het is ook weer niet zo schokkend als toen dit personage doodging.
 

Bun in the oven!

Haley en hubby Dylan zijn namelijk zwanger, zoals je misschien al wist, maar: van een tweeling! Na baby Joe krijgen we er nu dus een nieuw stel Modern Family-baby’s bij. Kijkers waren echter niet zo blij met deze onthulling.
 

 

Oeps, foutje

Actrice Sarah Hyland praatte haar mond voorbij aan People, die het vervolgens op twitter gooide. Of was het toch geen foutje? Hyland slaat terug en reageert op twitter: ze moest het van de makers verklappen. Hmmm…
 

 

Laatste of toch niet?

Het gonst momenteel van de geruchten dat dit tiende seizoen mogelijk toch niet het laatste seizoen zou zijn. Een deel van de cast tekende namelijk al een contract voor nog een extra, laatste reeks, zo meldt DigitalSpy. Nice: we zien de nieuwe twins dus opgroeien!