Chateau Meiland mag gewoon doorgaan met de opnames in Frankrijk! SBS6 heeft toestemming gekregen van de Nederlandse en Franse overheden om een crew naar het Chateau te sturen. Voorlopig zijn er dus nog genoeg afleveringen van de familie Meiland te zien. Wat goééd!

Chateau Meiland blijft

Chateau Meiland gaat niet uitgerekt worden met oude beelden, zoals The Voice Kids, maar SBS6 laat weten dat het programma gewoon op de maandagavond te zien zal zijn en dat ze doorgaan met filmen. Voor nieuwe afleveringen is zelfs al een cameraploeg naar Frankrijk gestuurd!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Wij zitten er al klaar voor! Straks de eerste aflevering van het nieuwe seizoen SBS6 20:30

A post shared by Martien Meiland (@martienmeiland) on


Nederlanders over de vloer

De televisieploeg van 3 man reisde anderhalve week geleden af naar Beynac waar ze nu in het Chateau slapen voor de opnames. Volgens Martien is dit in overleg gegaan met de Franse en Nederlandse overheden. Geen illegale praktijken voor de familie Meiland!

Article continues after the ad

Het is verrassend dat Martien de Nederlandse crew toelaat in het Chateau, nadat hij onlangs vertelde zó bang te zijn voor het coronavirus dat hij voorlopig geen Nederlander hoeft te zien. "Ik vind het eng zoals het nu in Nederland is. Ik las ergens dat 60 procent kans heeft op het coronavirus. Nou, mij niet bellen!

 

Een lichtpuntje

Martien vertelt in De Telegraaf hoe fijn hij het vindt dat kijkers het programma zo waarderen in deze tijden van het coronavirus. “We krijgen ook nu weer zoveel leuke berichten. De mensen vinden het echt een lichtpuntje om naar ons te kijken in deze bizarre periode. Vorige week hadden we meteen weer 1,3 miljoen kijkers.

Chateau Meiland is elke maandag om 20:30 uur te zien op SBS6.