Source
Talpa

De familie Meiland heet je welkom in het nieuwe ‘chateau’! In Shownieuws gaven ze een rondleiding door hun nieuwe woning in Hengelo.

Vorige week leidden Martien, Erica en Maxime al een verslaggever van De Stentor rond over hun nieuwe landgoed. In Shownieuws werd daar behoorlijk lullig over gedaan, maar nu was de cameraploeg tóch welkom. Het huis van de familie Meiland is inmiddels helemaal klaar, en ze laten graag zien in wat voor weelde ze terechtgekomen zijn!

Martien liet zijn gedeelte van de boerderij blauw verven, zodat de gouden lijsten aan de muur veel meer ‘poppen’ dan tegen een witte achtergrond. Martien kreeg ‘natuurlijk’ het grootste vertrek in het nieuwe chateau, omdat er een tafel met veertien(!) stoelen aanwezig moest zijn om uitgebreid te wijnen.

Article continues after the ad
 

Erica kreeg een kleiner huis toebedeeld: “Martien wil alles groot, maar ik wil juist alles klein!” Hoewel Martien en Erica getrouwd zijn (nadat ze eerder scheidden toen Martien uit de kast kwam), slapen ze gescheiden. Erica heeft naar eigen zeggen ook helemaal geen tijd voor romantiek omdat er altijd keihard gewerkt moet worden.

Maxime en Claire geplaatst in het zogeheten ‘kabouterhuisje’, met een piepklein keukentje. Het komt haar eigenlijk niet slecht uit: “Ik houd niet van koken, dus dan heb ik meteen een excuus om bij m’n vader aan te schuiven.”

Chateau Meiland seizoen 4

Maandag begint alweer het vierde seizoen van Chateau Meiland, waarin de familie het chateau in Frankrijk inruilt voor het landgoed in Hengelo. De verhuizing staat centraal, en het recente conflict met huishoudster Nadège komt óók voorbij. In Jinek vertelden Martien en Maxime dat duidelijk zal worden dat ze hun best hebben gedaan om Nadège te helpen, maar dat het uiteindelijk op een teleurstelling uitdraaide…

Vanwege het doorslaande succes van Chateau Meiland is de reeks in het nieuwe seizoen voortaan twee keer per week te zien: op maandag én op donderdag.