Martien Meiland

Martien Meiland is klaar om een overwinning te boeken. De biografie Martien over de tv-icoon is namelijk genomineerd voor de NS Publieksprijs 2021! 

Meiland 

Dat maakt de NS bekend. Eind vorig jaar bracht Jan Dijkgraaf de biografie Martien uit. Het boek was een fijn zakcentje voor de Meilandjes want de verkoop van het boek was goééééd. Het boek over de tv-sensatie is daarom genomineerd voor een NS Publieksprijs 2021, samen met vijf andere titels. 

De genomineerden zijn Ik ga leven van Lale Gül, Derksen van Michel van Egmond en Antoinnette Scheulderman, Bonuskind van Saskia Noort, Opgewekt naar de eindstreep van Hendrik Groen, Wen er maar aan van Maike Meijer en natuurlijk Martien van Jan Dijkgraaf. 

Article continues after the ad

Treinen! Treinen! Treinen!

De eerste hoofdstukken van de biografie van de onlangs gehackte Martien worden, net als de eerste hoofdstukken van de andere genomineerde boeken, tot een klein boekje omgetoverd. De NS deelt ze in de treinen uit als een soort voorproefje. Lezers hebben tot 17 november de tijd om op hun favoriet te stemmen.

Open boek

De ex-kasteelheer brengt niet alleen boeken uit, maar doet ook boekjes open. Zo vertelde hij begin deze maand hoe hij opgesloten zat in een gay-bar. Hij wilde zelfs een medicijn tegen homoseksualiteit!

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.