Maxime Meiland en Leroy

De familie Meiland woont nog maar nét op hun nieuwe stekje in Hengelo, of er vindt al een stoelendans plaats. Tegen RTL Boulevard zegt dochter Maxime Meiland dat ze wil gaan samenwonen met haar vriend Leroy!

Boulevard sprak met Erica Meiland, die zelfs zei dat Leroy zijn appartement al verkocht heeft. Het is niet de bedoeling dat Maxime, Leroy en Claire op de boerderij in Hengelo gaan wonen, zo lijkt het.

Chateau Catastrofe

Hoe het precies zit met het nieuwe huis van de familie Meiland is momenteel sowieso onduidelijk. Martien had nét z’n tijgerbehangetje tegen de muur geplakt toen de familie een brief kreeg van de gemeente. Het bestemmingsplan lijkt niet helemaal te kloppen, waardoor Martien en Erica zomaar op straat zouden kunnen belanden. Hopelijk loopt het allemaal niet zo’n vaart.

Article continues after the ad

Naast de plannen van Maxime deelde Erica nog wat informatie over de mythische huishoudster Nadège. Recent deed ze een paar gepeperde uitspraken over de Meilandjes, maar Erica zegt nu dat er helemaal geen sprake van ruzie is. Volgens de kasteeldame ontvingen ze recent nog een vriendelijke nieuwjaarsgroet, waarin Nadège zegt dat ze “nog vaak aan onze mooie tijd samen denkt.”

Opmerkelijk, want in het verleden sprak Nadège wel vaker op een negatieve manier over haar voormalige werkgevers.