Weet je nog dat we je laatst al gelekte beelden van het nieuwe design van Sonic The Hedgehog lieten zien? Een hele verbetering ten opzichte van die eerdere look... Vandaag voegen we graag een nieuw stukje bewijsvoering toe. Het nieuwe design is namelijk weer opgedoken, ditmaal op een grote poster!

Article continues after the ad

Sonic The Hedgehog krijgt nieuwe look na kritiek

We schrokken ons in eerste instantie kapot toen we zagen hoe Sonic eruit zou komen te zien in zijn live action-film Sonic The Hedgehog. Gelukkig trokken de makers zich onze kritiek enorm aan. Zodoende werd het oude design geschrapt en besloot men terug te gaan naar de tekentafel. De look voor de nieuwe Sonic The Hedgehog is officieel nog niet onthuld. Toch lijkt het nu al tot tweemaal toe te zijn gespot! De makers lijken daarbij gelukkig enorm goed gekeken te hebben naar de wensen van het publiek.

Poster voor Sonic The Hedgehog-film gelekt?

Het nieuwe Sonic The Hedgehog-design dook op een nog onbekende locatie op. De afbeelding schijnt afkomstig te zijn uit een privé chat, maar belandde uiteindelijk op Discord, waarna Twitter ermee aan de haal ging. Je vindt de afbeelding hieronder.

Sonic The Hedgehog nieuw design poster

Sonic The Hedgehog draait vanaf 14 februari 2020 in de bioscoop.