Love Island, seizoen 2

De villa is geopend en de eerste koppels zijn inmiddels gevormd. Dat betekent dat het tweede seizoen van Love Island nu echt is begonnen! Wij doken in de Instagram-accounts van de huidige kandidaten en zochten uit wat ze nog meer doen, naast beroemd worden.

1. Fabiënne Rosalina (23)

Met een flinke bos krullen en een nog flinkere bos hout voor de deur is de 23-jarige Fabiënne een lekkere verschijning. De Eindhovense lijkt ons nu al typisch zo’n kandidaat die van tevoren zegt: “Ik ben hier niet om vrienden te maken”. Ze wordt namelijk voorgesteld als een pittige dame die zegt wat ze denkt en die met één knipoog alle mannen aan de haak slaat. Dat wordt vast en zeker drama, heerlijk! In het dagelijkse leven is deze influencer in spe een ware beautyspecialist.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Independent. Picture by the best: @pearson_portraits

Een bericht gedeeld door Fabiënne Fabiënna Rosalina (@fabiennerosalina) op


2. Josephine-Charlotte Lecluyse (20)

De pas 20-jarige Josephine-Charlotte heeft nu al de wereld aan haar voeten liggen. Als Miss Elite België, Miss Model België en Miss Multiverse België, heeft ze al flink wat plekken van de wereld gezien. Nu haar werk als model door het coronavirus op een lager pitje staat, is een zoektocht naar de prins op het witte paard geen slecht idee. Maar de mannen mogen wel oppassen, want Josephine-Charlotte speelt graag hard-to-get en tweede kansen geeft ze niet!


3. Imen Dirie (25)

De kleedkamer van de vrouwen zal ook dit jaar vol staan met de beste beautyproducten, want naast Fabiënne is de Brabantse Imen ook een echte make-up artist. We kunnen helaas op haar privé Instagram niet zien wie ze dan allemaal van een laagje maquillage heeft voorzien. De goedlachse 25-jarige noemt zichzelf druk, vrolijk en een beetje gek. Meestal is ze met een cocktailtje in haar hand langs de rand van het zwembad te vinden óf op de dansvloer. Hopelijk heeft ze daartussen nog wat tijd voor de liefde.

Article continues after the ad


 

4. Lisa Moerman (25)

We mogen hopen dat de zon flink schijnt daar op Gran Canaria, want de Vlaamse Lisa is niet vies van wat bloot. Overdag is ze misschien nog een ietwat ondeugende zorgmedewerkster, maar 's nachts tovert ze zichzelf om als ware Playboy-bunny. Het 25-jarige lingeriemodel heeft al in de Playboy gestaan en tovert nu haar Instagramfeed om tot een eigen portfolio. Hopelijk kan haar toekomstige man daar wel tegen, want Lisa wil hem graag laten kennismaken met haar andere grote liefde: een papegaai! 

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

“Something in her was violently sensual, alive, earthy. 🦋 . 📸 @filipmoermanphotography

Een bericht gedeeld door LOVE ISLAND-LISA MOERMAN-MODEL (@lisa.moerman_) op


5. Joan Pronk (25)

Van alle vrouwen die we al hebben gezien, lijkt de 25-jarige Joan tot nu toe nog de meest onschuldige. Maar schijn kan bedriegen! Deze Amsterdamse hostess en dj weet namelijk echt wel hoe ze de mannen om haar vinger moet winden, al is er nog geen man blijven hangen. Deze half-Indonesische is op zoek naar iemand die haar droge humor kan waarderen en op kan tegen al haar geklets. Klinkt gezellig!

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Afgelopen zondag heb ik weer leuke plaatjes mogen draaien💃🏾

Een bericht gedeeld door Joan Pronk (@iamjessicajoan) op


6. Rafaëlla Deuringer (21)

De zesde - en voorlopig laatste - dame uit dit rijtje is de 21-jarige Rafaëlla! Met haar bruine haar en blauwe ogen wist ze het in haar jonge leven al te schoppen als finalist van Miss België. Wat zeggen we? Ze werd zelfs uitgeroepen tot Miss Brabant Wallon in 2017! Inmiddels vliegt ze niet zozeer de wereld over voor haar rijke carrière, maar zit ze vooral in de schoolbanken om haar studie Event Manager af te ronden. Ze gaat geen uitdaging uit de weg en zegt overal "ja" op. Dan is Love Island natuurlijk de ultieme proef.

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

summer feelings 🧡

Een bericht gedeeld door RAPHAËLLA (@raphaelladeuringer) op


7. Mattheüs J. Ramos Rodrigues (23)

De vrouwen komen niet voor niets naar het eiland, want er zijn mooie mannen in overvloed! De 23-jarige Vlaamse Mattheüs bijvoorbeeld. Hij lijkt alles in huis te hebben om met iemand aan de haal te gaan. Personal trainer, profvoetballer en naar eigen zeggen een romanticus. Poe poe, wedden dat hij ook nog een andere taal spreekt? Ja hoor! Mattheüs spreekt vloeiend Portugees en zou met zijn zangstem de vrouwen gek kunnen maken. Waar kunnen we ons aanmelden?

 

8. Mert (20)

We hopen dat de productie veel ballen in huis heeft gehaald, want ook de 20-jarige voetballer Mert is naar Love Island gekomen om te scoren! Deze Turkse jongen uit het Gelderse Lochem is nog nooit verliefd geweest, maar hoopt op Love Island dan eindelijk te kunnen ruiken aan de liefde. De vrouwen hebben wel flinke concurrentie, want Mert houdt behoorlijk van zijn eigen spiegelbeeld. Hij gaat bovendien iedere week naar de kapper, dus blijf van zijn haar af als het intiem wordt!


9. Giuliano Era (27)

Niet alleen de liefde van mannen gaat door de maag, want er zullen vast ook wel vrouwen zijn die de kookkunsten van onze kok Giuliano kunnen waarderen. Deze 27-jarige uit Overpelt runt het familierestaurant in België en weet dus wel raad met heerlijke pizza's en pasta's (en dat komt goed uit, want het eten is niet altijd al te best op Love Island). Naast zijn vaardigheden in de keuken noemt hij zichzelf de ideale schoonzoon... met een ondeugend randje. Geen idee wat hij daarmee bedoelt, maar hij heeft mooie blauwe ogen waarin we verdrinken dus... uhm, waar hadden we het ook alweer over?


10. Remco Diepenhorst (25)

Het is maar goed dat de nieuwste villa op Gran Canaria staat want Remco is een echte waterrat. Deze surfdude uit Utrecht is niet vies van een fotoshoot hier en daar, zo zien we op zijn Instagram. Maar zijn zwoele blikken in de camera en zijn liefde voor pindakaas (als we zijn gebruikersnaam mogen geloven) hebben hem nog geen liefde opgeleverd. "Ik ben snel uitgekeken en denk dan, moet ik hier mijn hele leven mee samen zijn?" Nou dat klinkt alsof Remco gemaakt is voor Love Island...

 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 

I have decided to stick with you🌿

Een bericht gedeeld door Remco Diepenhorst (@pinda_kaaz) op


11. Axel Beyaert (24)

We dachten dat er tussen alle modellen en voetballers geen plek was voor iemand met hersenen, maar de 24-jarige Axel uit Wijgmaal lijkt de uitzondering op de regel. Hij is namelijk als wiskundeleraar niet vies van de stelling van Pythagoras. Met zijn luisterend oor en gevoeligheid (wat hem nu al onze favoriete docent maakt) wordt hij mogelijk eerder omgetoverd tot 'beste vriend' dan 'lover'. Maar wie weet vallen de vrouwen wel als bosjes voor hem neer. En dan weet hij ook precies wat hij wil: "Huisje kopen, kindjes. Gewoon precies zoals het hoort." Nu hopen dat hij geen Timtation 2.0 wordt met zijn huisje, tuintje, kindje.


Love Island is elke maandag te zien met een nieuwe aflevering op Videoland.