Nieuwe trailer van comedy Girls Night Out met Scarlett Johansson

Sony Pictures Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Girls Night Out, de comedy over het dramatische vrijgezellenfeest van Scarlett Johansson.

More content below the advertising

Girls Night Out of Very Bad Things?

Tijdens een vrijgezellenfeest wordt per ongeluk een prostituee vermoord en de feestvierders raken in paniek. Als dit bekend klinkt, dan is dat omdat dit een omschrijving is van de film Very Bad Things uit 1998, met Cameron Diaz en Christian Slater. Negentien jaar is een lange tijd, en als we de prostituee vervangen door een stripper dan merkt niemand er wat van, zullen de makers van Girls Night Out (Rough Night in de VS) hebben gedacht. De comedy wordt ook al vergeleken met The Hangover en Weekend at Bernie’s, dus Girls Night Out gaat geen originaliteitsprijzen winnen, maar dat betekent niet dat de film niet de moeite van het kijken waard is!

3 augustus

In elk geval is een overwegend vrouwelijke cast nog altijd een welkome afwisseling tussen alle mannelijke ensembles door. Scarlett Johansson (The Avengers), Zoë Kravitz (Mad Max: Fury Road), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Ilana Glazer (Broad City) en Jillian Bell (Bridesmaids) zijn vanaf 3 augustus in de bioscoop te zien met hun hachelijke avontuur, waarvan je hierboven de nieuwe trailer kunt zien!

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.