Sony Pictures Entertainment heeft een nieuwe trailer uitgebracht van Girls Night Out, de comedy over het dramatische vrijgezellenfeest van Scarlett Johansson.

Article continues after the ad

Girls Night Out of Very Bad Things?

Tijdens een vrijgezellenfeest wordt per ongeluk een prostituee vermoord en de feestvierders raken in paniek. Als dit bekend klinkt, dan is dat omdat dit een omschrijving is van de film Very Bad Things uit 1998, met Cameron Diaz en Christian Slater. Negentien jaar is een lange tijd, en als we de prostituee vervangen door een stripper dan merkt niemand er wat van, zullen de makers van Girls Night Out (Rough Night in de VS) hebben gedacht. De comedy wordt ook al vergeleken met The Hangover en Weekend at Bernie’s, dus Girls Night Out gaat geen originaliteitsprijzen winnen, maar dat betekent niet dat de film niet de moeite van het kijken waard is!

3 augustus

In elk geval is een overwegend vrouwelijke cast nog altijd een welkome afwisseling tussen alle mannelijke ensembles door. Scarlett Johansson (The Avengers), Zoë Kravitz (Mad Max: Fury Road), Kate McKinnon (Saturday Night Live), Ilana Glazer (Broad City) en Jillian Bell (Bridesmaids) zijn vanaf 3 augustus in de bioscoop te zien met hun hachelijke avontuur, waarvan je hierboven de nieuwe trailer kunt zien!