Sasha Pieterse en Shay Mitchell openen tentoonstelling

Ben je fan van Pretty Little Liars en weet je nog niet waar je je vakantiegeld aan gaat uitgeven? Dan hebben wij de gouden tip voor je!

More content below the advertising

Bitterzoet

Eind deze maand moeten we waarschijnlijk na zeven seizoenen voorgoed afscheid nemen van Pretty Little Liars. Maar voor het zover is, heeft Warner Bros. Studio Tour nog een bitterzoet toetje in petto: een grote tentoonstelling over de bloedspannende hitserie! Gisteren werd de tentoonstelling officieel geopend in bijzijn van bedenkster Marlene King en actrices Sasha Pieterse (Alison) en Shay Mitchell (Emily).

Poppenhuis

Op de tentoonstelling zijn verschillende kostuums en rekwisieten te zien uit de hitserie, zoals het schilderij van Alison, het griezelige clownsmasker en het poppenhuis van A.D. Fun fact: het poppenhuis stond eigenlijk bij bedenkster Marlene King thuis, maar zij heeft het uitgeleend voor de serie. Het slechte nieuws: om al dit fraais te zien, moet je wel afreizen naar Hollywood. Maar goed, je moet als echte fan iets overhebben voor je favoriete serie.

De tentoonstelling Pretty Little Liars: Made Here is van 15 juni tot 15 augustus te zien bij Warner Bros. Studios in Hollywood.

More content below the advertising

Hugh Jackman en Sir Patrick Stewart zijn samen in het Guinness Book of Records opgenomen als de acteurs die het langst Marvel-personages hebben gespeeld. Jackman's Wolverine en Stewart's Professor Xavier doken in zomer 2000 voor het eerst op in de eerste X-Men, en waren in maart 2017 voor het laatst te zien in het juichend ontvangen Logan. Daarmee zit er voor beide X-Men-sterren 16 jaar en 228 dagen tussen hun eerste en laatste optreden, vooralsnog een record.

More content below the advertising

 

Grote droom

De uitreiking vond plaats in de Britse ontbijtshow This Morning, waar presentatrice Alison Hammond een interview deed met Jackman naar aanleiding van zijn aankomende concerttournee, die hem in mei ook naar de Ziggo Dome brengt. De Australische alleskunner vertelde aan Hammond dat het vroeger zijn grote droom was om in het Guinness Book of Records te komen. Hierop verraste de presentatrice hem met de mededeling dat hij in de nieuwste editie van het boek opgenomen is. Een videoboodschap van een trotse Sir Patrick Stewart maakte het feest compleet.

 

Opgezette PR-Stunt

Het lijkt allemaal wel erg op een opgezette PR-stunt voor Hugh's concerttour, zeker aangezien Logan al twee jaar oud is en dit record ook in de vorige editie mee had gekund. En natuurlijk is professor Xavier in die 16 jaar ook drie keer door James McAvoy gespeeld. Maar dat maakt het niet minder tof om te zien hoe deze twee goed bevriende sterren zoveel plezier beleven aan hun record. Daarnaast hopen wij natuurlijk dat dit goede motivatie is voor Jackman om toch op zijn besluit terug te komen om nooit meer Wolverine te spelen.

De trailers voor Secret Life of Pets 2 blijven maar komen! We zijn al bijna de tel kwijt, maar een kijkje in onze database leert ons dat het hier om alweer om tenminste de vijfde trailer voor deze geheide zomerhit gaat. En in deze trailer maken we kennis met waakhond Rooster, wiens stem wordt ingesproken door niemand minder dan Harrison Ford!

More content below the advertising

 

Animatiedebuut voor Hollywood-zwaargewicht

Ook al is het Hollywood-acteurs al jarenlang gebruikelijk om bij te schnabbelen met het inspreken van personages in animatiefilms, toch is dit voor de 76-jarige superster de eerste keer dat hij zijn stem leent aan een animatiefilm.

 

Rooster is de waakhond op een boerderij waar Max en Duke (die we nog kennen uit het eerste deel) terecht komen. Hun verhaallijn staat dus waarschijnlijk los van het avontuur van Snowball, het hilarische konijntje dat door Kevin Hart ingesproken wordt. Zijn trailers blijven de leukste tot nu toe.

The Secret Life of Pets 2 draait vanaf 7 juni 2019 in de bioscoop.