Sommige ruzies gaan over echtscheidingen, sommige over geld en sommige gaan over de snor van Henry Cavill.

Article continues after the ad

Snor Wars

Warner Bros. is op z’n zachtst gezegd niet blij. De studio wil dat de acteur linea recta z’n moustache eraf scheert voor heropnames van de film Justice League, want de wereld is nog niet klaar voor een Superman met snor (helaas). Concurrent Paramount ziet het echter niet zitten: zij hebben namelijk Henry en diens snor nodig voor de opnames van Mission Impossible 6.  

Henry Knevel

De knevel in kwestie heeft Warner Bros. naar eigen zeggen al klauwen vol geld gekost. De snor is een essentieel onderdeel van Henry’s karakter in MI-6 en dus moeten ze wachten tot de opnames van de film voorbij zijn voordat ze weer van een gladgeschoren Superman gebruik kunnen maken. De boosdoener kun je trouwens hieronder aanschouwen. 

Oplossing

Omdat wij bij Superguide niet van ruzies houden, willen we graag een paar oplossingen aandragen. Paramount? Warner Bros.? Are you listening? Jullie kunnen gaan voor de kostenefficiente oplossing: een plaksnor. Voor een paar euro heb je er al een bij de plaatselijke feestwinkel. Moet Warner Bros. wel betalen vinden wij, want Paramount trekt hier aan het kortste eind.

Een duurdere, maar betere optie zou ongetwijfeld een CGI-snor zijn. Het is wellicht wat onpraktisch, maar je kunt er een hoop leuke dingen mee doen. Je kunt hem bijvoorbeeld laten praten, zingen of kunstjes laten doen. Die Mission Impossible-films beginnen toch al zo veel op elkaar te lijken, dus een multi-getalenteerde snor zou toch een welkome verrassing zijn?