Warm Bodies- en 50/50-regisseur Jonathan Levine, die bekend staat om zijn hilarische en doeltreffende komedies, is gestrikt voor de Coming to America-sequel.

Article continues after the ad

Black-ish

Het veelbesproken vervolg lijkt er daarmee echt te komen. Eerder gingen de geruchten dat schrijversduo Barry Blaustein en David Sheffield was ingehuurd om het scenario te pennen, maar daar is nu ook verandering in gekomen. Black-ish-maker Kenya Barris neemt nu het script nu voor zijn rekening.

De hamvraag

Verleent Eddie Murphy zijn pretbek ook aan het vervolg? Het zou een misdaad zijn om de acteur niet op te laten draven voor Coming II, maar vooralsnog staat er niks zwart op wit. Toch is volgens entertainmentwebsite Deadline de kans groot dat Murphy zijn rol als prins Akeem weer oppakt.  

Coming to America

In Coming to America speelt Murphy een Afrikaanse prins die samen met z’n buddy Semmi naar New York afreist om een intelligente, onafhankelijke vrouw te vinden. Het blijkt er in Amerika net iets anders aan toe te gaan dan in zijn thuisland, wat zorgt voor een aantal ongemakkelijke maar (uiteraard) grappige situaties.