Youp van 't Hek in Even Tot Hier

Cabaretier Youp van ’t Hek wordt nog steeds lastiggevallen door ‘viruswappies’! Van ’t Hek zong eind vorig jaar een puntige versie van zijn hit Flappie in het programma Even Tot Hier, en heeft daar nog steeds last van.

Jeroen Woe, die Even Tot Hier maakt met Niels van der Laan, meldde dit vandaag bij Humberto Tan op Radio 1. Woe vertelde hoe de aanstekelijke liedjes uit de show gemaakt worden en liet vallen dat Youp van ’t Hek nog steeds lastiggevallen wordt door figuren die het coronavirus niet serieus nemen.

“We hebben Wappie helemaal zelf geschreven. Ik heb ook heel erg medelijden met Youp want die heeft ontzettend veel haat over zich heen gekregen van wappies. Hij heeft toevallig van de week laten weten dat hij nog stééds reacties krijgt van wappies, die ruzie willen maken over dat lied… Terwijl, hij heeft er geen woord van bedacht! Dat hebben wij allemaal geschreven.”

Article continues after the ad

Nieuw seizoen Even Tot Hier

De nieuwe reeks van Even Tot Hier begint zaterdag 20 maart weer op NPO1, om 21:30 uur. Vorig jaar schopte de satirische show het tot één van onze favoriete programma’s; en terecht!

Luister ook onze podcast Bankplakkers met kijktips en het laatste nieuws:

In het nieuwe seizoen heeft Even Tot Hier wéér een paar toffe muzikale gasten. Guus Meeuwis komt langs, Trijntje Oosterhuis zingt een grappige persiflage, Chef’Special is van de partij en er komen nog veel meer muzikanten voorbij. Woe: “Het is weer een mooi lijstje geworden.”

Dit jaar is de concurrentie op de zaterdagavond wel érg sterk… Even Tot Hier staat tegenover LEGO Masters én de nieuwe spelshow De Verraders. We zijn benieuwd of Woe en Van der Laan tegen deze dubbelklapper op kunnen!