Wie zit er in de geweldige kostuums in The Masked Singer?

The Masked Singer heeft zich al na twee seizoenen onmisbaar gemaakt. Vorig jaar hield het RTL-programma zo'n 3 miljoen mensen per aflevering aan de buis gekluisterd, dus een derde seizoen kan niet uitblijven. Wij vertellen je alvast alles dat je moet weten! 

Spelshow ten top

Ondanks dat dit programma pas twee seizoenen, of eigenlijk: drie, op de buis is, hoeven we het eigenlijk niet te introduceren. Maar voor deze keer maken we een uitzondering! In The Masked Singer houden diverse bekende gezichten zich schuil in uitbundige kostuums. De deelnemer zingt voor het publiek en de jury en het is aan vaste gezichten Gerard Joling, Loretta Schrijver, Carlo Boszhard en Buddy Vedder om te raden wie er daadwerkelijk voor hen staat. Hierbij krijgen ze hulp van wat verborgen hints en aanwijzingen. Alleen weten ze die op te pakken?

The Masked Singer Oudejaars


Spetterend laatste seizoen

Het afgelopen seizoen staat nog vers op ons netvlies gebrand. We lieten ons afleiden door de act van 'Zebra' Najib Amhali, dansten de caramba met de exotische 'Lama' Joris Linssen en vielen massaal voor de charmes van de zwangere 'Vos' Noortje Herlaar. En vergeet de prachtige stem van 'Neptunus' Jan Dulles niet; die hield ons allemaal in zijn greep! We kunnen allemaal maar hopen dat de kandidaten van het komende seizoen net zoveel indruk gaan maken.

Article continues after the ad

Ruben Nicolai en de Vos in The Masked Singer

Luister ook onze podcast met kijktips en het laatste nieuws. Ook te luisteren op Spotify en Apple Podcasts.


Releasedatum The Masked Singer 2021

De officiële releasedatum van The Masked Singer 2021 is nog niet bekend, maar wij durven wel een gokje te wagen. Ervan uitgaande dat RTL op vrijdag 27 augustus start met een gloednieuw seizoen van The Voice Senior, gaan we vijf weken verder in de tijd. Dat zou betekenen dat The Masked Singer één dag eerder dan vorig jaar van start gaat, op vrijdag 24 september 2021. Meer goed nieuws: het komende seizoen telt niet minder dan twaalf afleveringen. Houd je agenda dus maar vrij! 

Neptunus uit The Masked Singer 2020


De kandidaten

We hadden je het liefst een rijtje namen gegeven van mensen die deelnemen (of waarvan we hopen dat ze deelnemen), maar laten we eerlijk zijn: dan had het concept van The Masked Singer in het water gevallen! De deelnemers blijven tot de grote ontmaskering strikt geheim. Wel gaan we ervan uit dat we Ruben Nicolai, Gerard Joling, Buddy Vedder en Carlo Boszhard gaan terugzien, net als de altijd positieve Loretta Schrijver. Al is het maar te hopen dat zij op tijd is hersteld.

The Masked Singer is te zien op RTL 4. Om het wachten op het nieuwe seizoen te overbruggen, lees je hier alles over de (behoorlijk dure) pakken